reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciekawe strony www i nie tylko... gorąco polecam :)

reklama
http://www.karmieniedzieci.pl/ Polecam stronke:)
Jaszczurka powiem ci ze ja sama nie wiem juz na kiedy mama termin pierwsze moja ginekolog obliczyla mi na 14 marca i tak bylo ok a teraz liczyla i powiedziala ze na 21 marca.Jak licze na stronkach nadal wychodzi mi 14-15 marzec wiec ja nie wiem jak kolo mojej ginekolog liczy.Zaczelam sie trioche martwic no bo ile mozna przenosic ciaze ?????????? Dziwne sa te obliczenia.A moze ktos mi pomoze z was cio obliczyc?????????

Madzik extra animacje !!!!!!!!!

znalazlam ciekawa stronke moze troszke odbiegam od tematu,bo to dotyczy dalekiej przyszlosci(no moze nie dalekiej jakies 6 miesiecy ;D) ale jak mam to juz podam-na stronce jest specjalny programik,dzieki ktoremu dowiemy sie kiedy co innego oprocz mliczka podawac dzidziom+przepisy jakby ktos chcial to prosze http://www.twojadieta.pl/dz.php

Dzisiaj o 14 (29/01) na discovery szedł rewelacyjny program-widziałyście?Jeśli nie to polecam na pewno będa powtarzać.Aga

no słyszalam ale nie oglądałam dzisiaj o 20 jest powtórka
ponoć pokazany jest poród i wiele fajnych ciekawych zeczy o tym wydarzeniu
musze obejrzec

do mnie kolezanka zadzwonila dwie godziny po filmie z pytaniem czy ogladalam :mad:
wściekłam sie bo mogła zadzwonic ze leci a nie czy ogladałam

ma szczescie ze jest powtorka

nie wiem czy oglądacie na tvn style jest taki program klub młodej mamy
i ostatnio ogladalam taką rozmowe o mamusiach w internecie i o niebespieczeństwach zamieszczania w internecie zdjęć sich maluszków co o tym myślicie

reklama
kasiula matula pisze:
nie wiem czy oglądacie na tvn style jest taki program klub młodej mamy
i ostatnio ogladalam taką rozmowe o mamusiach w internecie i o niebespieczeństwach zamieszczania w internecie zdjęć sich maluszków co o tym myślicie

Kasiula...nawet nasze pogaduchy niosą niebezpieczeństwo...może ktoś je w nieodpowiedni sposób wykorzystać, opisać, poszaleć ze zdjęciami... :mad: Możliwości jest bez liku, ale uczestnicząc w tym forum same decydujemy o czym piszemy i w jaki sposób... A zagrożenia w necie czyhają na każdym miejscu więc patrząc pod tym kątem to lepiej nie otwierać nawet internetu...nasz wybór :(

Do góry