reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciekawe linki i porady Sierpniowej brygady :-)

reklama
Ja zawsze klikam nie "cytuj", ale ten znaczek obok, po prawej stronie. Można kliknąć ich więcej i zacytować kilka postów. A potem jak dam "odpowiedź", to wszystkie cytaty pojawiają się w okienku do pisania. Każdy rozpoczęty i zakończony przez "quote" - tak jak pisze Katjusza. Wchodzę sobie do "środka" każdego cytatu i zostawiam potrzebny fragment. Resztę usuwam. A swoją odpowiedź piszę pod "/quote" :)

Zawsze MUSI zostać zawartość nawiasów kwadratowych razem z tymi nawiasami. :tak:
Wystarczy usunąć jeden znaczek, a cytowanie nie wyjdzie...
Wymazać można tylko TREŚĆ wypowiedzi.

Co do tej poduszki uważam, że jest to genialna sprawa! Teraz może jeszcze nie, ale jak brzuszki nam podrosną to jak dla mnie jest niezastąpiona do spania. W poprzedniej ciąży miałam straszne problemy ze spaniem, poprostu było mi nie wygodnie przez brzuch i było tak że jednego jaśka wkładałam pod głowe, drugiego pod brzuch a trzeciego między uda :) A taka poduszka znacznie to ułatwia . Oczywiście można kupić taką poduszkę innych firm znacznie taniej np na allegro. A potem poduszka jest super do karmienia malucha piersią.

reklama
Do góry