Witam was Kochane mamusieMam male pytanko ktore od jakiegos czasu nie daje mi spokoju.. 3 miesiace temu urodzilam pierwszego synka.. I wszystko bylo by ok.. ale od jakis 2 tyg.. mam podobne objawy ciazy jak na poczatku pierwszej ciazy..czy to moze byc ciaza?? Dodam ze robilam kilka testow I wychodzily negatywne.. czy ktoras z was miala podobnie??
reklama
Rozwiązanie
Dzieki wielkie napewno tak zrobieJak chcesz się szybciej dowiedzieć co i jak to umów się do pobliskiego szpitala do early pregnancy unit. Tam ci zrobią usg i ciąże wykryją w szóstym tygodniu jeśli będzie. Ale tam się trzeba umówić wcześniej. Nie można sobie ot tak wejść z ulicy..
No chyba ze dostaniesz okres to wtedy wsio jasne...
Nie karmie piersia.. mialam okres juz . Trwal 3 dni .. pierwsze 2 dni byl bardzo obfity.. w pierwszej ciazy tez mialam tzw " okres" I tez trwal 3 dniKarmisz piersią? Okres już się pojawił?
Tylko jest maly problem bo mieszkam w UK a tu nie robic bety na zawolanieZrób betę i będziesz wiedzieć na 100 %.
Madzialena07
Fanka BB :)
Ja zaszłam w ciaze niecałe 4 miesiące po porodzie i to teoretycznie podczas okresu okazało się ze mam krwawienia srodcykliczne które traktowałam jako okres, od samego początku miałam bardzo silne objawy
Jednak jest podobienstwo ze moge byc w ciazy.. nic pozostaje poczekac jeszcze troche I powtorzyc test.. dziekuje za wszystkie odpowiedziJa zaszłam w ciaze niecałe 4 miesiące po porodzie i to teoretycznie podczas okresu okazało się ze mam krwawienia srodcykliczne które traktowałam jako okres, od samego początku miałam bardzo silne objawy
DarkAsterR
Fanka BB :)
Jak chcesz się szybciej dowiedzieć co i jak to umów się do pobliskiego szpitala do early pregnancy unit. Tam ci zrobią usg i ciąże wykryją w szóstym tygodniu jeśli będzie. Ale tam się trzeba umówić wcześniej. Nie można sobie ot tak wejść z ulicy..
reklama
Dzieki wielkie napewno tak zrobieJak chcesz się szybciej dowiedzieć co i jak to umów się do pobliskiego szpitala do early pregnancy unit. Tam ci zrobią usg i ciąże wykryją w szóstym tygodniu jeśli będzie. Ale tam się trzeba umówić wcześniej. Nie można sobie ot tak wejść z ulicy..
reklama
Witam...ja chciałam się dowiedzieć ile beta się utrzymuje po ciazy pozamacicznej...zabieg miałam 9 sierpnia A dzisiaj bete miałam 18.92
A parę dni temu miałam krwawienie jak na okres i bol brzucha ,myślałam że to okres bo oczyszczalmi się organizm wcześniej jak byłam na kontroli i lekarze mówili że już się kończy plamienie ...A później parę dni i krew czy możliwa jest miesiączka majac taka bete ? Czy musi dojść do zera? ..lekarz mi mówił że należy odczekać 2 miesiączki na kolejne starania.. Z góry dziękuję za informację..
A parę dni temu miałam krwawienie jak na okres i bol brzucha ,myślałam że to okres bo oczyszczalmi się organizm wcześniej jak byłam na kontroli i lekarze mówili że już się kończy plamienie ...A później parę dni i krew czy możliwa jest miesiączka majac taka bete ? Czy musi dojść do zera? ..lekarz mi mówił że należy odczekać 2 miesiączki na kolejne starania.. Z góry dziękuję za informację..