reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciazy po ciazy

Witam was Kochane mamusie😉Mam male pytanko ktore od jakiegos czasu nie daje mi spokoju.. 3 miesiace temu urodzilam pierwszego synka.. I wszystko bylo by ok.. ale od jakis 2 tyg.. mam podobne objawy ciazy jak na poczatku pierwszej ciazy..czy to moze byc ciaza?? Dodam ze robilam kilka testow I wychodzily negatywne.. czy ktoras z was miala podobnie??

reklama
Rozwiązanie
Jak chcesz się szybciej dowiedzieć co i jak to umów się do pobliskiego szpitala do early pregnancy unit. Tam ci zrobią usg i ciąże wykryją w szóstym tygodniu jeśli będzie. Ale tam się trzeba umówić wcześniej. Nie można sobie ot tak wejść z ulicy..
No chyba ze dostaniesz okres to wtedy wsio jasne...
Dzieki wielkie napewno tak zrobie
Ja zaszłam w ciaze niecałe 4 miesiące po porodzie i to teoretycznie podczas okresu ;) okazało się ze mam krwawienia srodcykliczne które traktowałam jako okres, od samego początku miałam bardzo silne objawy

Ja zaszłam w ciaze niecałe 4 miesiące po porodzie i to teoretycznie podczas okresu ;) okazało się ze mam krwawienia srodcykliczne które traktowałam jako okres, od samego początku miałam bardzo silne objawy
Jednak jest podobienstwo ze moge byc w ciazy.. nic pozostaje poczekac jeszcze troche I powtorzyc test.. dziekuje za wszystkie odpowiedzi

Jak chcesz się szybciej dowiedzieć co i jak to umów się do pobliskiego szpitala do early pregnancy unit. Tam ci zrobią usg i ciąże wykryją w szóstym tygodniu jeśli będzie. Ale tam się trzeba umówić wcześniej. Nie można sobie ot tak wejść z ulicy..

reklama
Dzieki wielkie napewno tak zrobie

Rozwiązanie
reklama
Witam...ja chciałam się dowiedzieć ile beta się utrzymuje po ciazy pozamacicznej...zabieg miałam 9 sierpnia A dzisiaj bete miałam 18.92
A parę dni temu miałam krwawienie jak na okres i bol brzucha ,myślałam że to okres bo oczyszczalmi się organizm wcześniej jak byłam na kontroli i lekarze mówili że już się kończy plamienie ...A później parę dni i krew czy możliwa jest miesiączka majac taka bete ? Czy musi dojść do zera? ..lekarz mi mówił że należy odczekać 2 miesiączki na kolejne starania.. Z góry dziękuję za informację..

Do góry