reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

no mi sie isofixy podobaja :-) Sa drozsze ale jakos wydaja mi sie bardziej wiarygodne niz obwiazywanie fotelika pasem :tak:(mankamentem jest ich cena :baffled:)

reklama
isofixy sa super no ale cena jest wysoka jak dla mnie za bardzo wysoka, a poza tym ja jeżdze sporadycznie bo tautaj mam wmiare blisko wszedzie wiec nie jest zle, fotelik nam potrzebny jak jedziemy do tesciów a to raz w miesiacu albo rzadziej, jakos tam nie lubimy jeżdzic i czasami po miescie cos załatwic jak pada deszcz

aga no własnie krzesełko swietne

własnie przegladam gazetke z reala i tam sa pampersy w promocji ale sa jakies pampers activ baby pants co to za pieluszki? sa rózowe i zielone?
no i chusteczki nawilzane sa pampersa za 26,95
szkoda ze nie ma u mnie reala

Pieszczoszka tych pampersów to sa małe paczki i wydaje mi sie ze te kolory to tylko wersja dla dziewczynki badz chlopca a nie unisex ja te tradycyjne zwykłe. ale moze sie myle

Olisiaa a do kiedy ta oferta? Bo ja mam właśnie realowską gazetkę przed sobą i u mnie co innego.

A już znalazłam- to sa bardziej majtki niż pieluchy no i nie bardzo opłacalne bo w paczce 23 sztuki a cena 23 zł.

reklama
ja też kupialam jeden karton 4 w Tesco, ale jesli jeszcze są to muszę kupić jeszcze z jeden i mieć zapas na jakiś czas, bo za tą cenę warto!

Do góry