reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Powoli zaczęłam kupować rzeczy na porodówkę... Szlafrok mam, ręczniki mam, kapciuszki różowe mam :p:p kapciuszki pod prysznic są też, majty siatkowe są, a dziś kupiłam podkłady na łóżko :D
Muszę jeszcze kupić pidżamkę, staniczek i kosmetyki w wersji mini :D

tak wyszło że najdroższe sobie zostawiłam na koniec :/ eh...

reklama
Moj na szczescie nie wymysla przebieranek na mecze, bo po co.. pilke mowil, ze kupi mlodemu z Euro.

No i dobrze, ze omina mnie zakupy szpitalne, jedynie podpaski i moge isc rodzic.

Ja tez juz torbe spakowana mam...u mnie jest prosciej bo lista mniejsza...kupilam sobie wkladki laktacyjne tak na wszelki i je juz wpakowalam,smoczek dla malej tez juz w torbie i wypelniona zgoda na znieczulenie.
Reszte rzeczy jak suszarke i kosmetyki w dzien X

suse wlasnie mnie uswiadomiłas ze tez juz czas spakowac torbe do szpitala i pojsc na oststnie zakupy higieniczne bo to roznie bywa jakby nie było to miesiac i kilka dni nam zostały

Ja już mam wszystko kupione, dla siebie i dziecka. Jeszcze tylko fotelik samochodowy ale to w przyszłym tygodniu. Jakoś się nie mogę zabrać za pakowanie, u mnie jeszcze 2 miesiące do terminu. Ale to pewnie minie chwila moment.
Moja córka też dostanie body kibica albo dresik. Jak mężusiowi pokazałam to mu się oczy jak żarówy zaświeciły. Ja jako dziewczyna, a teraz żona kibica też dostałąm od jego kolegów koszulkę klubową (robiona specjalnie dla mnie na zamówienie), szalik i czapkę. Córka pewnie też zostanie oznaczona. U mnie w domu to największym kibicem jest teściowa, ale ona to każdą dyscyplinę sportu lubi. Jak były mistrzostwa świata to mecze na 3 telewizorach w domu leciały, a ja pisłam prace magisterską o kibicach piłkarskich.

Dziś przyszła paczka z allegro z resztą brakujących rzeczy typu pieluszki,kremy,podpaski ,butelki itp Wszystko u jednego sprzedawcy więc za wysyłkę zapłacone raz.Mam nadzieję ,że już niczego więcej nie potrzeba.Torba spakowana.

widziała któraś z Was na żywo, albo słyszała jakieś opinie, na temat któryś z tych wózeczków (bo ja nadal, chociaż już chyba z tych nielicznych niezdecydowanych w tej sprawie)
Maxi Cosi Mura 4

images

total_black.jpg

Graco Symbio

280ee28cb56ed72e23c968a9778b9794.jpg

Ouuu... to mnie jeszcze sporo rzeczy brakuje, w torbie mam spakowaną jedną koszulę, druga jest w drodze z allegro razem ze stanikami do karmienia... Zostały jeszcze podpaski, podkłady, smoczek muszę wyparzyć dopiero... może chociaż ręcznik spakuję i saszetki z kosmetykami - kilka szamponów, jakiś krem i żel do mycia twarzy. Muszę sobie kupić jeszcze skarpetki - stopki, będą najwygodniejsze...

Graco Symbio bardzo podobał mi się na necie. Na żywo jednak nie podoba mi się wcale... Taki jakiś mały, ogólnie nic specjalnego.

reklama
Do góry