reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
My przesiadaliśmy się niedawno z cyca na butle,butelki mamy aventu te klasyczne i Młody zaakceptował bez problemów na szczęście.
Ale widziałam ostatnio w sklepie,że avent wprowadził nową linię z podobnymi smoczkami do tych Nuby i jest ładny kształt butelki,no lae już zmieniać nie będziemy teraz.
Philips Bottle feeding, Mother and child care

Aventa nie polecam dla gryzacych 2 latkow...moj synek zalatwil mi wszystkie smoczki aventa w jeden dzien...Ubzdural sobie ze chce picie wlasnie w tej butli wiec mu ja dalam.Na codzien uzywal butelek TT i te jakos przetrwaly jego kielki choc juz malutkie dziurki mialm.Na szczescie pije juz z kubkow.

To prawda z tym aventem. Moja córcia ciągle smoczki gryzie i dość często muszę kupować. W sumie to innych firm nie próbowałam i nie mam porównania czy byłyby bardziej wytrzymałe. A teraz już chciałabym ją oduczać butli więc raczej się nie przekonam,pewnie na synku wypróbuje jak mu ząbki urosną i zacznie smoczki niszczyć :)

czy wasze maluchy pijac mleko z butelki tez wciagaja smoczek? bo Ola czasami jak zassie smoka z butli to sie wciaga a pozniej piszczy ze nie moze sie najesc. Butelki mam tt

Olisiaa sprawdz dobrze odpowietrznik mi tez się tak działo ale własnie w jednym smoczku i nacisnełam go tak że się otworzył i puściłam niby nic takiego nie zrobiałm ale od tej pory nie wsysa mi się do środka nie wiem czy to zadziała u ciebie bo wydaje mi się że nawet od mocnego ssania nie powiny się wsysać

Mi TT zawsze sie zaciagaly jak po myciu nie rozklejalam tego zaworka.Polecam te moje nowe Nuby...maja potrojne odpowietrzniki okragle ktore nigdy sie nie zaklejaja.Ksztalt ten sam co TT wiec zezmiana nie bedzie chyba klopotu.Moja mala nawet nie musi odbijac po mleczku.

dzieki za odpowiedz, powiem wam szczerze ze dopiero teraz blizej sie przypatrzylam tym smoczkom i sie skapnelam ze tam jest taka szczelina, niby ogladalam wczesniej smoczek ale nie zauwazylam tego otworku :szok:normalnie blondynka:szok: ten nowy kolor wlosow juz mi sie udziela hihihihi:eek: czasami sama nie wierze w to co zrobie, ciemnota ze mnie

reklama
Do góry