reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ollena ja urodzę księżniczkę to chyba dobre wybrałam ,a inne dziewczyny też mają księżniczki.Jakoś sobie nie wyobrażam nie stroić córeczki.Po dwóch synach oszalałam na punkcie tych słodkich dziewczynkowych szatek:happy2:

reklama
Ollena czasami dziecko trzeba ubrać trochę bardziej "wystawnie":) Ja jakbym miała dziewczynkę to też bym pewnie miała kilka sukieneczek na wielkie wyjście, chociaż może i bym 8ich nie ubierała, bo nie było by okazji:) ale grunt, żeby były. Chociaż ta którą pokazałaś bardzo ładna i pewnie właśnie w takich chodziłoby moje dziecko:)

Ollena sukienka śliczna i zapewne gdyby można było chrzcić(albo wykorzystać na jakieś inne równie uroczyste okazje) kilka razy to i na taką bym sie skusiła.:-)

paulinka no dla mnie takie wlasnie sukienki, bawelniane, dziewczece sa na wielkie wyjscia:-) tzn nie sa ale bylyby;-)

Kiedyś Wam obiecałam wstawić foty naszego retro wózka, więc wrzucam takie z dzisiejszego spacerku:

Wózka nie sprzedamy, zostaje u nas, woził Lenkę i teraz Maćka, a kiedyś nasze wnuki będzie woził;-) Taki zwyczaj z Niemiec przytargałam i do naszej rodzinki wdrażam:-)
Dodam, że wózio grał w filmie "Doberman" tzn. nie ten nasz egzemplarz, ale taki sam tam był:tak:

reklama
Do góry