reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
ale Wy juz nakupowalyscie, dziewczynki! zwlaszcza As szaleje :) a ja jeszcze nic nie mam dla dzidzi :( moze w przyszlym tygodniu wybiore sie na jakies zakupki :)
As nie szaleje ona dopiero zaczyna wierzyć ,że z maluchem wszystko w porządku i zaczyna szaleć.
Aż się boję co to będzie ja naprawdę zacznę szaleć :-D:-D:-D:-D

as jaki kolor zamowilas?
Tu mamy dylemat
Mąż dziś dzwonił i mówił ,że koniecznie ten beżowy- kawa z mlekiem ;-),a ja twardo obstawiam ten zielony z misiem na hamaku .
I powiedział ,że jak beżowy to on płaci ,a jak zielony to mam własnej karty użyć :rofl2::rofl2::rofl2: co cfffaniak jeden...:szok::-D:-D:-D

As nie szaleje ona dopiero zaczyna wierzyć ,że z maluchem wszystko w porządku i zaczyna szaleć.
Aż się boję co to będzie ja naprawdę zacznę szaleć
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

no, wlasnie do mnie to chyba jeszcze tak nie dociera to wszystko :)

i mnie chyba tez bezowy zestaw sie bardziej podoba :) daj znac co zdecydowaliscie :) czy Twoja karta czy meza :) pozdrawiam i zycze Wam wszystkim dobrej nocki, ja juz chyba ide sie polozyc, do jutra!

Kurde ale ma zaległości w czytaniu i pisaniu... co do poruszanych tematów
pieszczoszka kiecka super ale trzeba mieć do niej figurę ;) ja bym się nie odważyła ;)
co do mebelków Safari to ja je widziałam na żywo i chyba nie odważę się kupować takich sprzętów przez neta.
Niby super łóżeczko mi się strasznie spodobało ale jak się o nie lekko oparłam to się prawie zabiłam ;) jakieś takie "chybotliwe" strasznie lekkie z płyty a nie z drewna :( kiszka trochę. W sobotę jadę do ikei zobaczymy co i jak
A jak tam kompleciki poscieli? Przyszły? Jak to jakościowo wygląda?

reklama
Do góry