reklama
Tak często tam zamawiasz szukasz okazji cenowych? Czy perełek ładnych ? Ile za to dałaś ? Szukałam ostatnio tam ale jeszcze nigdy nic nie zamówiłamDzisiejsze paczuszki z wisha <3 Zobacz załącznik 882492
Zamawiam dość często i chyba jak na razie tylko raz miałam wtope że coś przyjechało źle.Tak często tam zamawiasz szukasz okazji cenowych? Czy perełek ładnych ? Ile za to dałaś ? Szukałam ostatnio tam ale jeszcze nigdy nic nie zamówiłam
Teściowa co drugi Dzien jakąś paczkę dostaje, zarazilam ją wishem
I też raz jeden jej zły produkt przysłali. Oczywiście od razu hajs oddali a pomyłkę powiedzieli żeby zostawić sobie [emoji14]
Załączniki
Tasiorek
Fanka BB :)
Piekne ciucholandy i ubranka dla dzieci to najlepsze polaczenie jakie moze byc [emoji7]Pokaże wam co upolowalam wczoraj w lumpku, za całe 12zł
Też już taki kupiłam. Znalazłam używany z 2017 roku w super cenie Dodatkowo fotelik recaro i adaptery do montowania to na ramie wózka + baza do autaLink do: Wózek X-Lander X-Move Carbon Black Głęboko Spacerowy - Ceny i opinie - Ceneo.pl a mi się marzy taki, kolor obojetny bo poluje na używany. Pompowane koła bo mieszkam na wsi i lekki stelarz bo będę sama jeździła z dzieckiem i musi się łatwo składać. Mój ideał <3
G
gość 94049
Gość
Dziewczyny, widzieliście najnowszą kolekcję z hm? Zakochałam się... Bylam tak kilka tygodni temu, gdy szukałam czegoś dla córeczki Pawła kuzynki. Kupiłam jej takie piękne rzeczy i obiecałam sobie, że tam wrócę niedługo. A w międzyczasie na imieniny dostałam kartę podarunkowe do hm
Link do: H&M – ubranka dla noworodków online lub w sklepie | H&M PL
Link do: H&M – ubranka dla noworodków online lub w sklepie | H&M PL
HappyElephant
Fanka BB :)
Kusicie tym H&M Dla mnie to nadal drożej, niż w UK, ale może będąc w Poznaniu uda mi się podejść w ramach kawy z koleżanką, która ma zniżkę pracowniczą. Chyba 20%
reklama