reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe zakupy

Piękny design ale ja bym się strasznie bała tego pojedynczego małego kółka przedniego, no nie lubię ich po pierwszej ciąży i tyle :D ja najchętniej kupiłbym jakiś taki terenowy wózek ale nie ma za wielu tego typu z sensowna gondola xD a jak są to ceny trochę odbijają :D
To popatrz sobie na Adamex. Duże wózki z amortyzatorami. Pompowane kółka itp.

reklama
Peeewnie. Cudne[emoji7][emoji7][emoji7]
Już kupione i stoi w sypialni :) :) :) :)
1530959711638.jpg
1530959740380.jpg

Załączniki

• 1530959711638.jpg
    1530959711638.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 394
  • 1530959740380.jpg
    1530959740380.jpg
    153 KB · Wyświetleń: 391
Super, ze Ci sie udalo sprawdzony, z nieznanych zrodel niebezpiecznie brac, bo akurat foteliki, powinny miec atesty i jak uzywane to byc ze sprawdzonego zrodla [emoji6]

No koleżanki znajoma sprzedawała , nic go prawie nie uzywała , bo tyle jeździła co i ja pewnie bede czyli całe nic ;p ja też nie mam jakoś bardzo takiego wyczulenia , że coś musi być jakoś idealne fotelik jak fotelik , ładny nic mu nie jest swoją funkcję spełni także nie ma co przepłacać :) kuzynki moje ciągle kupuja używki od lat i niczym się nie różnią od nowych tak samo pojezdzą i sprzedają dalej :) nie ma co przesadzać ... jak się będzie miało coś stać odpukać to i tak się stanie jedynie co od firmy można dostać zwrot pieniążków i tyle :)

A jakie laktatory macie na oku? Lepiej ręczny czy elektryczny? Może któraś z Was ma po poprzednim dzieciątku i może dać swoją opinię :)

reklama
Do góry