reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe zakupy

Piękny design ale ja bym się strasznie bała tego pojedynczego małego kółka przedniego, no nie lubię ich po pierwszej ciąży i tyle :D ja najchętniej kupiłbym jakiś taki terenowy wózek ale nie ma za wielu tego typu z sensowna gondola xD a jak są to ceny trochę odbijają :D
To popatrz sobie na Adamex. Duże wózki z amortyzatorami. Pompowane kółka itp.

reklama
Peeewnie. Cudne[emoji7][emoji7][emoji7]
Już kupione i stoi w sypialni :) :) :) :)
1530959711638.jpg
1530959740380.jpg

Załączniki

• 1530959711638.jpg
    1530959711638.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 399
  • 1530959740380.jpg
    1530959740380.jpg
    153 KB · Wyświetleń: 393
Super, ze Ci sie udalo sprawdzony, z nieznanych zrodel niebezpiecznie brac, bo akurat foteliki, powinny miec atesty i jak uzywane to byc ze sprawdzonego zrodla [emoji6]

No koleżanki znajoma sprzedawała , nic go prawie nie uzywała , bo tyle jeździła co i ja pewnie bede czyli całe nic ;p ja też nie mam jakoś bardzo takiego wyczulenia , że coś musi być jakoś idealne fotelik jak fotelik , ładny nic mu nie jest swoją funkcję spełni także nie ma co przepłacać :) kuzynki moje ciągle kupuja używki od lat i niczym się nie różnią od nowych tak samo pojezdzą i sprzedają dalej :) nie ma co przesadzać ... jak się będzie miało coś stać odpukać to i tak się stanie jedynie co od firmy można dostać zwrot pieniążków i tyle :)

A jakie laktatory macie na oku? Lepiej ręczny czy elektryczny? Może któraś z Was ma po poprzednim dzieciątku i może dać swoją opinię :)

reklama
Do góry