reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Moja tez dzis jakas zywsza:-) co i mnie baaaardzo cieszy!!!!!
a ja sie wykapalam i zauwazylam ze mam nogi spuchniete:-(moze nie tak jak na fotce Blond ale zawsze:szok:

Mi tez w zadnej sie nie obnizył brzusio. Nie ma na to reguły. Tak jak na skurcze przepowiadajace, siare, kreche na brzusiu itp:-p
Teraz z ciekawosci zaznaczyłam wysokosc pepka i sobie mierze. Moze w tej sie o bnizy:-D:-D:-D

Rozstępy też mam wszędzie poza brzuchem. Mimo że smarowałam. Liczę na to że chociaż uda mi się je trochę zwalczyć po porodzie. Nie są tragiczne i mało widoczne na szczęście.

dziewczynki czy wy sie smarowałyscie ja mam tylko par małych roztepów na brzuszku a tak to nigdzie wiecej od poczatku ciazy tzn jak tylko sie dowiedziałam po kompieli na wilgotna skure wcierałam oliwke dziecieca babino, czekałam az sie wchłonie w łazience i dopiero meza wpuszczała aby on skozystał z łazienki

reklama
Ja wlasnie tez na poczatku tylko brzuch smarowalam i na brzuchu nic nie mam, a wylazly na tylku,i sarowalam sie dopiero pozniej i nic. ale po zmianie kremu tez te na tylku zeszly;-)

Do góry