reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Przestancie dziewczyny bo i ja zaczne sie martwic:-p Juz naprawde jest lepiej i schodzi ze mnie powietrze. Moze faktycznie mam bardziej wrazliwy żołądek? Ale w piątek ginka sie ucieszy bo wkoncu bede miała jakas dolegliwosc:rofl2:
A moze to dlatego ze rankiem nic niejadłam bo szłam na badanie krwi i niewiedziałam czy musze byc na czczo czy nie wiec nie ryzykowałam a do domku wróciłam w południe i szybko przegryzłam słodkiego grzebienia na przestanku tak mi było niedobrze z głodu:baffled:
Kurde wiem tłumacze sobie ale bez przyczyny sie takie rzeczy nie dzieja:rofl2: Potem zapchałam sie obiadkiem i mój żoładek sie zbuntował:-p

Powiem Wam, ze jak i ja nie zjem porządnego snaidania to potem mam dzien do d... cos mnie muli na żołądku i wogóle czuję się źle.
A teraz mnie brzuch ciagnie...

Kaka
ja też tak mam jak nic nie zjem to mnie mdli i aż głowa jakoś tak dziwnie boli

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Dziewczyny uważajcie jak wstajecie z łóżka rano.
Ja przekręcam się na bok i delikatnie podnoszę.
Lekarz mojej koleżanki powiedział, że źle wstając z łóżka czyli z leżenia na plecach można dzidzi zrobić krzywdę.

Agniesia ja tez mam takie skurcze,martwilam sie,ale to raczej normalne w tym czasie:tak:.Mam taka nadzieje.We wtorek ide do poloznej to jej powiem,ciekawe co ona na to,hihi-normalne:-D
Czarna mam nadzieje,ze dolegliwosci minely:tak:

reklama
a mi sie chce płakać bo nie wiem, czy odszedł mi czop czy to jakieś upławy sie zaczęły.
boje sie jak cholera. z Laura odeszły mi wody i nie widziałam jak wygląda czop. Czytam szybko w necie co o tym piszą, kolor, gęstość, ilość...:baffled: to wszystko jest tak wcześnie, najpierw brzuch, teraz "to". nie wiem, nie wiem cholipa. nie mam w sumie, nie miałam upławów. a tu dziś jakiś kolps wylazł..:confused: może to jakieś upławska sie zaczeły, bo przecież tez mogą być, a czop może być też bez krwi. :confused::confused::confused:
od kilku dni tak dziwnie sie czuje. boli mi podbrzusze jak na okres i skurcze coraz częściej z tygodnia na tydzien sie pojawiają, i do toalety częściej zaglądam zastanawiałam sie czy organizm nie zaczyna "sie porządkować", ale to wcześnie przecież, może ja tylko panikuję.........:confused:

Do góry