reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Sama jestem ciekawa co tam za wiesci nam napiszesz Gosiu. Moze i zdjatko maluszk sie pojawi???? Na ktora masz wizyte? Życze aby ta wizyta byla w pelni cie satysfakcjonujaca!!

Kasia moja kumpela ostatnio była na tej dietce w ciązy i w ciąu tyg schudła 4kg:szok::szok::szok:

Gosia tez jestem bardzooooo ciekawa twojej wizyty:-p
Minisia ja mam wizyte 8;-)(jak sie zapisze:-p)

czesc dziewczyny!! Tez mam wizyte 5-go sierpnia i pewnie zobacze jak Maly jest przekrecony:) na ostatnim USG to sie jeszcze strasznie wiercil i przewracal na wszystkie strony, ale teraz moze juz bedzie ulozony w "stalej pozycji".

Ja też powinnam pewnie stosować jakąś dietkę ze względu na pierwsze złe wyniki cukru ale ja nie umiem się bez niech obejść. Staram się nie przejadac słodkim...ale cosik małego do kawki musi być.

U mnie wizyta planowo 31 lipca, mam nadzieję, że dotrwam do terminu, bo ten ból w podbrzuszu i pachwinie nie daje mi spokoju.

A taka kąpiel długa nie zaszkodzi? wyszukałam na googlach, żeby maścią naproxen posmarować, ale nie wiem czy to co da.
Chyba mi ta niedzielna wyprawa zaszkodziła.:angry:

reklama
wanilia79 ja też tej nocy miałam ból w podbrzuszu wogóle jak długo chodze to zazwyczaj mam po prawej stronie. Tak wogóle to dzisiaj działo mi sie wszystko naraz myślałam ze sie wykończe. Ból stawów skokowych, ból brzuszka i jescze dziwnie na wymioty mnie zbierało dobrze że ta nocka sie juz skończyłaa! Jutro wybieram sie na krzywą cukrową. Jak ja wypije te 75g glukozy:-( weeeeeeee

Do góry