reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Dziewczyny, jak wygląda Wasz śluz, bo ja zawsze miałam biały a teraz mam taki ciemnożółtawy:baffled::baffled::baffled: a podobno żadnej ifekcji nie mam i straszni mnie ciągnie i kłuje w dole brzucha aż nie mogę chodzić:baffled::baffled::baffled:

reklama
Ciril - U mnie śluz też był biały, a obecnie jest blado-żółty.. Do tego od ok 2 tyg. złuszcza mi się taka galaretkowata wydzielina, w której od jakiegoś czasu można zauważyć dość cienkie niteczki krwi.. Na początku myślałam, że to może czop.., ale zmieniłam zdanie, bo trwa to już trochę za długo ;-)

Ja od wczoraj zauwazylam ze mam mniejszy apetyt a dzis jest mi jakos niedobrze Ciekawe czy moj organizm sie czyscie Ocziwiscie w wc tez juz byla hehe Czy to poczatek jakiejs infekcji Zobaczymy

Dziewczyny a ja nie wiem co się stało.Jeden sutek mam obrzmiały czerwony i strasznie mnie boli. Nie wiem od czego. Na dodatek zamiast mleka takie grudki mi z niego wychodzą. Nie wiem czy nie dostałam jakiegoś zapalenia. A nawet jeszcze nie zaczęłam karmić. Macie może jakąś rade na to? Zastanawiam się czy nie posmarować maścią na podrażnione sutki. Kupiłam sobie już do szpitala jakbym miała jakieś problemy.

Doświadczone mamy jakie macie sposoby na obolałe piersi i poranione sutki ? Prędzej czy później przydadzą się nam wasze rady. A mi może już teraz.

Słyszałam o liściach kapusty z zamrażalnika. Ponoć zapobiega obrzękom.

a może założyć nowy wątek coś jakby kłopociki poporodowe albo rady po porodzie......?

Dziewczyny a ja nie wiem co się stało.Jeden sutek mam obrzmiały czerwony i strasznie mnie boli. Nie wiem od czego. Na dodatek zamiast mleka takie grudki mi z niego wychodzą. Nie wiem czy nie dostałam jakiegoś zapalenia. A nawet jeszcze nie zaczęłam karmić. Macie może jakąś rade na to? Zastanawiam się czy nie posmarować maścią na podrażnione sutki. Kupiłam sobie już do szpitala jakbym miała jakieś problemy.
Odnośnie bólu się nie wypowiem, bo takowego nie miałam.. Aczkolwiek odnośnie tych grudek to mam dokładnie tak samo.. Smaruję sutki maścią dla kobiet w ciąży i karmiących, ale jedyny jej efekt to taki, że są one przez to bardziej nawilżone.. :tak: Nie wydaje mi się żeby było to coś złego, a jednak je skubie.. :zawstydzona/y:Trudno się powstrzymać..:-p:-)

reklama
Do góry