reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciązowe Kłopociki

Asteria: Julia tez jest niegrzeczna. Jak sie rusza to widac tylko takie "buły" posuwajace sie po brzuchu. Mnie tez jej gwaltowne i mocne ruchu czasami zabola.

reklama
No a mój to od kilku dni zrobił się taki ruchliwy. Zastanawiam się, czy wogóle śpi... W nocy jak się przewracam, to się chyba razem ze mną budzi, w dzień to samo. Już nie wiem, może zaczyna się już niecierpliwić aby wyjść z brzucha??

moja mała tez mocno sie rozpycha i jest aktywna zwłaszcza jak słyszy muzyke, jej ruchy sa bardzo bolesne dla mnie a zebra mam niezle poobijane i mam wrazenie ze juz niechce byc u mnie albo mnie nie lubi:-)

Hi Hi mój synek to samo jak wasze maluchy, chyba nie śpi rozpycha się gdzie popadnie a czasem jak przypierniczy to aż mnie zaboli:-):-), ale i tak go kocham :tak::-):-):-):-)

A mój Maluch najbardziej nie lubi odkurzacza i wtedy intensywnie protestuje, nie podoba mu się też czkawka i szuka sobie wtedy najwygodniejszej pozycji :-)

Oj widze ze nie jestem sama -wiecie ciesze sie ze nie tylko mnie boli....hihihihihi wybaczcie ale moja dzidzia jest taka ze wie dokladnie gdzie mamie przywalic w nocy zeby natychmiast stanela na nogi i poszla sie wysiusiac i dla wieciej miejsca w brzuszku maly wstreciuszek , ale bedzie mi tego bardzo brakowac i pewnie ie raz pomysle jak go tam spowrotem do brzuszka wepchnac...:wściekła/y:

Mi tez napewno bedzie brakowac brzuszka... Teraz, juz pod koniec ciazy, duzy brzuszek jest meczacy i niewygodny, ale napewno zatesknie za nim...

Co do ruchów to moja Ania troszkę się wierci, ale jest bardzo delikatna dla mamy:-)Jeszcze nigdy jej ruchu nie sprawiły mi bólu. Strasznie mi się podoba, jak wystawi rączkę bądź stópkę:happy2:

wlasnie u mnie tez jak przywali to az oddechu czasem brak,zauwazylam ze nie lubi jak jest glosno w domku,zwlaszcza jak starsze cory sie kloca to wtedy daje mi znac ze mam je uspokoic bo mu sie to nie podoba,a czasem jak sie rozpycha to brzuch ma masakryczne ksztalty.a jak boli to same wiecie.pozdawiam.:-D

reklama
Do góry