reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciązowe Kłopociki

reklama
hey dziewczyny
Dzisiejszy ranek nieco mnie zmartwil - otoz zemdlalam, mama musiala mnie zbierac z podlogi bo ja nie bylam w stanie sama wstac.

zastanawiam sie czy powinnam odrazy poleciec z tym do lekarza (czytalam ze moga to byc normalne objawy Ciazy) ale tatus fasolkinalega zebym poszla do lekarza;)

hey dziewczyny
Dzisiejszy ranek nieco mnie zmartwil - otoz zemdlalam, mama musiala mnie zbierac z podlogi bo ja nie bylam w stanie sama wstac.

zastanawiam sie czy powinnam odrazy poleciec z tym do lekarza (czytalam ze moga to byc normalne objawy Ciazy) ale tatus fasolkinalega zebym poszla do lekarza;)
Jak masz telefon do lekarza to może do niego przedzwoń i powiedz co się stało, nawet jak to nie jest nic powarznego to będziesz spokojna. Serdeczne pozdrowionka i trzymajcie się cieplutko:tak:

A ja wczoraj najadlam sie wieczorem strachu................
Zaczelam plamic na rozowo
shocked.gif
no.gif
- od razu stanelo mi przed oczami pierwsze poronienie..................

Tylko wtedy plamienie przesitoczylo sie w krwawienie.......a to wczoraj bylo ledwo rozowe i po chwili przeszlo.......
Przez cala noc i teraz wszystko ok...................Ja nie wiem czy sie wczoraj przeforsowalam,czy jak?
embarrassed.gif
Sprzatalam, nosilam malego - jak zwykle, a wieczorem jeszcze kurs tanca.....

Ale chyba to nic groznego skoro przeszlo od razu......no i mdli mnie troche, rano szczegolnie - to tez przeciez dobry znak...rzygania co prawda nie bylo, ale mdlosci tak
yes2.gif

No i nie wiem czy wczesniej nie powinnam isc na to usg.....dla swietego spokoju....
Ale z kolei za wczesnie tez nie chce - bo jak pojde i jeszcze nie bedzie echa serca to podwojnie bede sie stresowac.....
Dzis mam wizyte u endokrynolog....moze mi cos doradzi..... :sorry2::dry:

Aneta23, to tak jak ja wczoraj. Dzis póki co spokój, ale i tak ide na usg w poniedziałek żeby uspokoić własne myśli. Moze Ty tez sie wybierz? Nie zaszkodzi, a jeśli miało by Cię uspokoić to warto.
Pozdrowionka.

Ufffff...miałam farta......
Moja ginka przyjmuje tylko raz w tygodniu.....wlasnie w czwartki i akurat byl dzis wolny termin.....
Jade na 15 na wizyte i usg.........spokojniejsza jestem....

A najlepsze ze mojego Kubusia musze zabrac ze soba........:sorry2:

Dzieki SASETKO - trzymam kciuki za nas obie ;-)

Anteko widze że też jesteś z wrocka:) moze spotkamy sie na porodówce heheh. A swoją droga w którym szpitalu rodziłaś Synka? I jak wrażenia?

O GOOCIA - mieszkasz we Wrocku? Superowo :tak: A w jakiej dzielnicy - mam nadzieje ze zdradzisz? :-p
Ja mieszkam tu dopiero od czerwca zeszlego roku....synka rodzilam w Warszawie bo stamtad jest moj M.....a moje rodzinne miasto to Chorzow :laugh2:
Hehe...a wyladowalismy we Wrocku :-D

otóż mieszkam na Psim Polu, pracuje na Oporowie. gina mam koło Astry a na Tańce chodze do Pałacyku na Kościuszki...to tyle w skrócie:) pozdrawiam krajanke (PS pochodze ze śląska)

reklama
Do góry