reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciązowe Kłopociki

reklama
Mnie na szczęście zgaga ominęła :) jeszcze tego by brakowało :)

Wiadomość dla dziewczyn które sa zainteresowane rodzeniem w Świętochłowicach... przed chwila dzwoniłam i pani mi powiedziała, że mnie nie połączy z oddziałem ginekol.-położ bo jest nieczynny.... czyli sprawa wyjaśniona.

Hej dziewczyny,mialam koszmarna noc,zero snu,mam wrazenie ze mnie rozrywa,nie moge dojsc nawet do toalety,boli mnie cale krocze,plecy i nogi.:-(

Hej dziewczyny,mialam koszmarna noc,zero snu,mam wrazenie ze mnie rozrywa,nie moge dojsc nawet do toalety,boli mnie cale krocze,plecy i nogi.:-(
Lana to może cos zaczyna się dziać:dry: lepiej ty się na cmentarze dzisiaj nie wybieraj tłoczno duszno, jak coś dzwoń do lekarza albo kulajcie się do szpitala

Lana, Nik_i ma rację lepiej dmuchać na zimne zwłaszcza że termin tuż tuż i może coś naprawdę zaczyna się dziać. :-):-). Miej telefon do gin w pogotowiu :tak:. Trzymam kcuki ;-)

Lana może jakaś akcja się z tego rozwinie:confused:Ból trwa cały czas, czy pojawiają się skurcze?
Ja też kiepsko spałam.Sama nie wiem dlaczego:baffled:No i coraz bardziej doskwiera mi ból dłoni. Nawet nie mogę chwycić kubka:angry:

mam pytanko jeżli chodzi o ruchy naszych maleństw czy to prawda ze przed porodem są bardzo niewielkie bo moja Wikunia ani mysli sie mniej ruszać nie kopie ale rusza sie bezprzerwy czyli jeszcze daleko do porodu bo sama juz niewiem.

Izka ja mam tak samo, Filip rusza się cały czas prawie bez przerwy, ani myśli pchać się na ten świat. :no:. Mam jednak nadzieje ze w końcu zechce się z nami spotkać;-)

reklama
Antila witaj w klubie, mam to samo , bola mnie rączki strasnie, a szczególnie rano jak jeszcze ich nie rozruszam. Mój gin powiedział że to całkiem normalne w końcówce ciąży więc nie ma sie czym martwić.

izka_sz podobno dziecko przed porodem rusza sie mniej ale nie wiem czy liczy sie to w dniach czy godzinach więc bądz cierpliwa, na wszystko w koncu przyjdzie czas

Do góry