- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anek@
Fanka BB :)
Magdaleona jak lezalam w szpitalu to dziewczyny ktore mialy miec CC najpierw mialy robione proby na rekach jakies trzy babelki wyskakiwaly i na tej podstawie sprawdzano czy nie sa uczulone na znieczulenie, moze zapytaj sie swojego lekarza jak jest u Ciebie czy tez robi sie proby...Irlandia szczere wspolczucia
Magdaleona
O dzięki Anek@ jak będę w piątek to zapytam, bo będzie to ostatnia wizyta przed cc, muszę się też dowiedzieć jak się przygotować do cc: co jeść dzień wcześniej (czyli w środę) itp. Uch jeszcze tylko 10 dni
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Magdaleona tylko się nie przestrasz, ale wydaje mi się, że dzień wcześniej to Ty już będziesz w szpitalu. Myślę, że będziesz tam juz na dwa-trzy dni przed. Musisz mieć zrobione wszystkie wyniki, sprawdzoną grupę krwi i układ krzepnięcia, zrobioną krzyżówkę na wypadek przetaczania krwi. Skoro znasz juz orientacyjny termin to badź gotowa, że od p. gin dostaniesz skierowanie do szpitala. A jak sie przygotować to powiedza Ci w szpitalu, ale o jedzeniu to Ci powiem. W tym szpitalu co ja będę rodzić jest tak: poprzedniego dnia na obiad tylko zupa i do 22giej tylko picie a potem już nic. Wieczorem tabletka p/wymiotna, rano założenie wenflona i lewatywa (uwierz mi potrzebna, bo potem nie ma ma nic siły, zreszta po takim poście to i tak nie jest strasznie!). Potem można się wykąpać, założyć śliczne ubranko i czekać. Przed samym wyjazdem na salę zastrzyki i kroplówka a na sali już znieczulenie i... SZCZĘŚLIWY FINAŁ!
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Rany! Dopiero do mnie dotarło! Czyli zaczyna się! Kwietniówki sie rozdwajają?!?!?!?!Magdaleona pisze:O dzięki Anek@ jak będę w piątek to zapytam, bo będzie to ostatnia wizyta przed cc, muszę się też dowiedzieć jak się przygotować do cc: co jeść dzień wcześniej (czyli w środę) itp. Uch jeszcze tylko 10 dni
Madzia! 10 dni do wizyty czy do cięcia??? Aż mi ciarki po plecach przeszły!
czarownica
Irlandio wspolczuje!!!!!!
kurde jakis czas temu pomyslalam sobie ze jak pierwsza z kwietniowek urodzi to zaczne sie bac (bo ja teramin mam na sam koniec) no i oto widze ze chyba nadchodzi ten czas ojojoj
Magdaleona bede trzymala kciuki
kurde jakis czas temu pomyslalam sobie ze jak pierwsza z kwietniowek urodzi to zaczne sie bac (bo ja teramin mam na sam koniec) no i oto widze ze chyba nadchodzi ten czas ojojoj
Magdaleona bede trzymala kciuki
Anek@
10 DNI????? O matko rzeczywiscie Irlandia rozumiem Twoje zdziwienie...Magdaleona to pionierem jestes
koniecznie napisz jak juz bedziesz w domku plus zdjecia malenstwa obowiazkowo!!! nic sie nie martw rzeczywiscie najlepiej dzien wczesniej nic nie jesc ale podejrzewam ze bedzie tak jak Irlandia pisala ze pojdziesz pare dni wczesniej zeby wszystkie badania zrobic pewnie tez Usg chociaz tego pewnia nie jestem, poza tym co szpital to inaczej.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: