reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe brzuszki :-)

Mry to chyba zależy od tego jaki masz rozmiar biustu poza ciążą, ilość tkanki tłuszczowej itp. Ja jestem drobna i biust mam niewielki 70B. Przed pierwszą ciążą było 70C, a po karmieniu zmniejszył się o rozmiar, własnie jakby powietrze z niego uszło ;) Ale na szczęście jakiś tragicznych zwisów nie mam, dla mnie nadal do zaakceptowania. Wolałabym natomiast żeby zawsze wyglądał tak jak teraz (urósł już o 2 rozmiary) ;-)

Fiolka ładny brzuszek :) nie wygląda na duży ale może to kwestia zdjęcia. Mój na zdjęciach tez inaczej niz na żywo. A ostatnio mam wrażenie że rośnie w oczach, z godziny na godzinę normalnie ;)

reklama
Porównując do Waszych to jest mały ;)
Jednak w pierwszej tak szybko mi nie wyszedł pewnie dlatego wydaje mi się duży

Na mnie tak długie karmienie (2,5roku) nie wpłynęło na jakość biustu jak to krążą plotki ;) Aż sama byłam w szoku że wrócił kompletnie to stanu przed i też miałam uczucie jakby coś z niego uszło :p ale jędrne są nadal.
W pierwszej ciąży od początku zdecydowanie urosły i bolały . teraz stały się pełne ale nic więcej ;) też macie taki problem aby biustonosz dobry kupić? 70D to graniczy z cudem stacjonarnie znaleźć. A już do karmienia to w ogóle

Fiolka, bo Ty szczupła jesteś. Ja taki miałam chyba zanim w ciążę zaszłam :) slicznie, zazdroszcze figurki!

Ja tez powinnam nosić 65 pod biustem ale ta rozmiarówka jest tak trudno dostępna, że odpuściłam i nosze 70. Teraz w końcu są dobre ;) a 70D do karmienia mam, zakupione 2 lata temu w sklepie stacjonarnym pod Warszawą :D aktualnie są w użytku ;)

Ja tez powinnam nosić 65 tylko wtedy miseczka E mi potrzebna a taki cieżko znaleść choć mam kilka wiec raczej nosze 70 dd tez macie tak ze jak mniejszy obwód to miseczka musi być większa
Na szczęście jeszcze mi piersi nie urosły i wcale sie nie obrazę jak mi już nie urosną

reklama
Do góry