reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciażowe brzuszki :-D

reklama
haha to fakt :-D ja już się śmiałam ostatnio że jeszcze miesiąc i Mąż mi będzie musiała pomagać w zakładaniu skarpetek i butów :-D
poczekaj na giganta jeszcze kilka miesięcy :tak::-p

prawda dziewczyny:) ja też ostatnio zauważyłam że jakoś ciężko mi idzie zakładanie skarpetek i też pomyślałam o mężu ;P a jak gdzieś w jakiejś ofercie sklepowej zobaczyłam takie szczypce do podnoszenia z ziemi różnych przedmiotów to stwierdziłam że to może być całkiem przydatne w domu za jakiś czas :-p

ingegierd dobry pomysł z tymi szczypcami :) nawet mam takie do akwarium i muszę je wykorzystać do sprzątania psich zabawek bo mam już dość schylania sie co kilka minut żeby je posprzatac :)

Ja tez zaczynam mieć problem z butami, ale ostatnio w sklepie jak but mi sie rozwiązał 3 raz to maz sie uparł że on zawiaze żebym sie nie schylała co chwilę :D także mysle że nie będzie robił problemu, gorzej jak będzie w pracy ;)

Monika brzuch prześwietny :-D mój niewiele mniejszy, wstawię później bo mam dzisiaj piżama party i nawet się jeszcze ubrać nie zdążyłam :-D

szczypce to świetny pomysł, muszę się za takim gadżetem rozejrzeć. Ja już nie potrafię sama zawiązać butów, a przy zakładaniu skarpet przewracam się na łóżko, dlatego chyba czas zainwestować w tzw. popierdalajki, wciągnie się takie buty na kopytka i można śmigać :-)

reklama
no właśnie ja mam prawie same sportowe, dlatego kupię teraz na jesień wciągane, duże udogodnienie to będzie :-D

Do góry