reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Dziekuje oto brzuchol gigant hehehe
ingegjerd
Aktywna w BB
prawda dziewczyny ja też ostatnio zauważyłam że jakoś ciężko mi idzie zakładanie skarpetek i też pomyślałam o mężu ;P a jak gdzieś w jakiejś ofercie sklepowej zobaczyłam takie szczypce do podnoszenia z ziemi różnych przedmiotów to stwierdziłam że to może być całkiem przydatne w domu za jakiś czas
ingegierd dobry pomysł z tymi szczypcami nawet mam takie do akwarium i muszę je wykorzystać do sprzątania psich zabawek bo mam już dość schylania sie co kilka minut żeby je posprzatac
Ja tez zaczynam mieć problem z butami, ale ostatnio w sklepie jak but mi sie rozwiązał 3 raz to maz sie uparł że on zawiaze żebym sie nie schylała co chwilę także mysle że nie będzie robił problemu, gorzej jak będzie w pracy
Ja tez zaczynam mieć problem z butami, ale ostatnio w sklepie jak but mi sie rozwiązał 3 raz to maz sie uparł że on zawiaze żebym sie nie schylała co chwilę także mysle że nie będzie robił problemu, gorzej jak będzie w pracy
Anikaaaa
Ja pomimo jeszcze małego brzuszka też już czuje dyskomfort przy zakładaniu skarpetek:-) a co to będzie dalej:-):-)
Monika brzuch prześwietny mój niewiele mniejszy, wstawię później bo mam dzisiaj piżama party i nawet się jeszcze ubrać nie zdążyłam
szczypce to świetny pomysł, muszę się za takim gadżetem rozejrzeć. Ja już nie potrafię sama zawiązać butów, a przy zakładaniu skarpet przewracam się na łóżko, dlatego chyba czas zainwestować w tzw. popierdalajki, wciągnie się takie buty na kopytka i można śmigać :-)
szczypce to świetny pomysł, muszę się za takim gadżetem rozejrzeć. Ja już nie potrafię sama zawiązać butów, a przy zakładaniu skarpet przewracam się na łóżko, dlatego chyba czas zainwestować w tzw. popierdalajki, wciągnie się takie buty na kopytka i można śmigać :-)
monikamarcina
Made ja nie wiaze butow, mam albo baleriny albo adidasy ktora wciagam tylk na nogi
reklama