reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
Anikaaaaa śliczny malutki brzuś!!! teraz będzie rósł w oczach ;-) najtrudniej wystartować ;-)
a oto i my ;-)
14+1 :-)
Zobacz załącznik 639572
nie uciskaja cie w brzuch te dresy? ja z tego wszystkiego uszylam sobie ciazowe bo boje sie ze beda uciskac mnie
vanilijka powiem ci że to moje ulubione i smucę się trochę bo właśnie wtedy jak robiłam zdjęcie i w nich pochodziłam kilka godzin to poczułam, że jednak muszę je odłożyć do szafy...ale na zapas mam ciążowe z pasem na brzuszek także na ten czas zamienię ;-) a dziś to już mnie nawet majtki uciskały jak jechałam samochodem
vanilijka
Zostanę mamą :)
wlasnie tez tak mialam wszystko mnie uciskalo pozniej zaczelam sie bac ze to zaszkodzi malenstwu i jak zob. twoja fotke zaczelam sie zastanawiac czy to moze ja zle nosze ciuchyvanilijka powiem ci że to moje ulubione i smucę się trochę bo właśnie wtedy jak robiłam zdjęcie i w nich pochodziłam kilka godzin to poczułam, że jednak muszę je odłożyć do szafy...ale na zapas mam ciążowe z pasem na brzuszek także na ten czas zamienię ;-) a dziś to już mnie nawet majtki uciskały jak jechałam samochodem
wlasnie takie z pasem sobie uszylam [wsciekle zielone] ale na zime ide na latwizne przerobie zwykle jeansy na ciazowe hmm...
Ostatnia edycja:
karolina19xm
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Ja noszę jeszcze leginsy i dresy stare ale pod brzuch je ściągam bo jednak po całym dniu to cisną i wylicytowałam nowe ciążowe czarne rurki z h&m za 38zł więc niedługo już zmieniam garderobę
Ja noszę jeszcze leginsy i dresy stare ale pod brzuch je ściągam bo jednak po całym dniu to cisną i wylicytowałam nowe ciążowe czarne rurki z h&m za 38zł więc niedługo już zmieniam garderobę
Anikaaaa
Fanka BB :)
elunia r. śliczny
reklama