reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciażowe brzuszki :-D

reklama
vanilijka powiem ci że to moje ulubione i smucę się trochę bo właśnie wtedy jak robiłam zdjęcie i w nich pochodziłam kilka godzin to poczułam, że jednak muszę je odłożyć do szafy...ale na zapas mam ciążowe z pasem na brzuszek także na ten czas zamienię ;-) a dziś to już mnie nawet majtki uciskały jak jechałam samochodem :-p

vanilijka powiem ci że to moje ulubione i smucę się trochę bo właśnie wtedy jak robiłam zdjęcie i w nich pochodziłam kilka godzin to poczułam, że jednak muszę je odłożyć do szafy...ale na zapas mam ciążowe z pasem na brzuszek także na ten czas zamienię ;-) a dziś to już mnie nawet majtki uciskały jak jechałam samochodem :-p
wlasnie tez tak mialam wszystko mnie uciskalo :szok:pozniej zaczelam sie bac ze to zaszkodzi malenstwu i jak zob. twoja fotke zaczelam sie zastanawiac czy to moze ja zle nosze ciuchy :shocked2:
wlasnie takie z pasem sobie uszylam [wsciekle zielone] ale na zime ide na latwizne przerobie zwykle jeansy na ciazowe hmm...

Ostatnia edycja:
vanilijka nie nie, spokojnie ;-) mnie też wszystko gniecie, w spodniach ciążowych to już w 7 tygodniu chodziłam, tylko na te dresy się jakoś skusiłam jeszcze, choć to już był ostatni raz w tej ciąży ;-)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa :)
Ja noszę jeszcze leginsy i dresy stare ale pod brzuch je ściągam bo jednak po całym dniu to cisną ;) i wylicytowałam nowe ciążowe czarne rurki z h&m za 38zł więc niedługo już zmieniam garderobę ;)

Dziewczyny moj brzuszek 16+6dni. Nie zbyt duzy ale rośniemy ;)

Załączniki

• 1408777576633.jpg
    1408777576633.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry