reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciażowe brzuszki :-D

reklama
Mokito fajny taki brzusio:-D
U mnie też prawie 6 do przodu, ale w końcu drogie mamy przecież to 6 mc, a ciasta śmietanowo-owocowego z galeretką sobie i tak nie odmówię i mówię do małża, że to owoce, że dla Ali:-D

Hehehe też zawsze tak mówię :D jeden kawałek ciasta dla mnie i drugi dla Patryczka :D a trzeci zostaje dla tatusia:p chyba, że Patryczek chce dwa ;-) Zresztą teraz wszystko zganiam na dzieciaka:D Ciekawe co będzie po porodzie :D

Kasia no i Twoje podejście mi się podoba :) ja najbardziej walczę ze słodyczami ale najczęściej przegrywam hehe

Też toczę tę nierówną walkę, więc już 7kg do przodu mam:rofl2:

Maagsiaa, Angel i MadziaSek pięknie rośniecie :tak:

Witam:) Rośniemy ostatnio w ekspresowym tempie co tydzień w obwodzie + 1 cm, aktualnie jest już 95 cm :) :happy:
25 tydzi.jpg

Załączniki

• 25 tydzi.jpg
    25 tydzi.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 79
Monika nie mow tak! Bo kopa w tylek dostaniesz! Jestes w ciazy nosisz w sobie malutkiego czlowieczka twoj oganizm wklada ogromne ilosci energii w utrzymanie ciazy a to jak wygladasz to indywidualna sprawa organizmu nie wolno ci sie dolowac akurat teraz w ciazy! Pogodz sie z obecnym wygladem a po porodzie wezmiemy sie za siebie i wrocimy do dawnej formy. Ja tez mam o wiele wiecej na plusie niz dziewczyny z naszego forum troche mnie to przeraza ale dziecko jest najwazniejsze a po porodzie wracam do cwiczen i diety i schudne. Przed ciaza duzo cwiczylam codziennie pokonywalam 20 km to ok 1 godziny mi zajmowalo na rowerze stacjonarnym i dieta ale nie wygorowana poprostu zdrowa. Monia damy rade :-)

Vani wiesz, nie spinam sie jakos bardzo. Poprostu ciezko mi juz jest i tyle, przytylam 5 kg od wagi poczatkowej, ale brzuch mam duzo i sie sporo nasapie.
Ogolnie czuje sie brzydka i no tyle. Bardzo lubie byc w ciazy, ale jednak nie czuje sie wygladowo dobrze :)

Ślicznie dziewczyny wygladacie! Nie ma się co strasznie dolowac. Ja niestety zbrzydlam w ciąży i chyba stąd ta dziewuszka. Trudno może po porodzie wrócę do jakiej takiej równowagi zwłaszcza ze skóra bo o kilograma nie wspomnę... Jem teraz na co mam ochote tyle że więcej blonnika. Jak będę karmić to trzeba będzie się pilnować z jedzeniem żeby dzidzia kolek nie miała więc pewnie wtedy schudne :-)

reklama
Do góry