reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciażowe brzuszki :-D

20 tc - Kopia.jpg
Hej! Ja też pochwale się moim skromnym brzuszkiem, dzis zaczynamy 20 tc :)

Załączniki

• 20 tc - Kopia.jpg
    20 tc - Kopia.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Brzuchorrrrki cudowne :*
Drago uwieeeeelbiam Twój język! Zawsze jak czytam Twoje posty, to się uśmieję :D
Mój kufer duuży, D mówi, że ma taki zostac ahahaha a dydy mi zmalały :O więc do teledysku się chyba nie nadaję :D

Moje cyce sa fajne. :)
Mujer jak licznik poazuje np 20 tydz i 1 dzien, znaczy to ze 20 tydzien jest skonczony a zaczelam 21.
Czyz dobrze czaje?

dobrze czaisz:-)

ja juz 22 mam na liczniku :-)

a ja lubie jak mowicie Drago - czuje sie jak ta, no jak jej tam.....

Demeris, matka smoków zrodzona w burzu :-) heheheh

no i wiecie trzeba sobie jakos radzic z wielkim dupskiem :-) inaczej by mnie depresja zjadła :-)

No, chyba większość tak liczy :tak:

apropos kształtów to cycki też mi się fajne zrobiły, z mandarynek pomarańcze:-) Dupa już nie do końca taka fajna, rozlałam się, w poniedziałek się zważyłam i o losie 8 kilo na plusie, więc już wiem co jest przyczyną

reklama
dokładnie tak się liczy tygodnie ;-)
jak jest 20 + 2 tzn że leci 21 tydzień a skończonych jest 20.

Moja doktorka się posługuje tylko skończonymi tygodniami ale zawsze jej mówię ile jest jest skończonych i w toku którego tygodnia jesteśmy ;-)

brzuszki prześliczne, jedne mniejsze inne większe. Mój dziś urósł chyba dwukrotnie od wczoraj :shocked2::-D

Do góry