reklama
Dragonella
Fanka BB :)
Made - czadzik :-)
monikamarcina
Made tez masz spory brzuszek... ile cm?
vanilijka
Zostanę mamą :)
Dziewczyny no i ja wstawie dziś i mój brzuszek ale później trochę dziś idę w odwiedziny do pracy zanieść moje zwolnienie ciekawe czego się dowiem :/ W mojej i męża rodzinie wszyscy obstawiali że będzie chłopiec bo sugerując się zabobonami za ładnie wyglądam ich zdaniem na corcie ale wszyscy się ucieszyli że dziewczynka bo wiedzieli że oboje marzymy o coreczce ja to jeszcze raz powiem wszystkie nasze brzuszki są najpiękniejsze bo mają w sobie największe skarby jakie można dostać od boga spac wg nie mogę chyba coś zjem :/
Ostatnia edycja:
monikamarcina
Vani u mnie niby po brzuchu mowia ze chlopak
dzięki, dziewczyny. No zaczyna się zaokrąglać coraz bardziej i zaobserwowałam, że czasami uwypukla mi się z jednej lub drugiej strony, więc pewnie dzidź wędruje sobie po brzuchu
Monika mam 87 cm w pępku, a w najszerszym miejscu gdzie dzidziol siedzi 95. Ja zanim w ciąże zaszłam miałam w talii 65 cm, więc po liczbach widzę jak bardzo urosłam
Monika mam 87 cm w pępku, a w najszerszym miejscu gdzie dzidziol siedzi 95. Ja zanim w ciąże zaszłam miałam w talii 65 cm, więc po liczbach widzę jak bardzo urosłam
Ostatnia edycja:
reklama