Emiliaa2796
Początkująca w BB
z
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prezerwatywa miała kontakt z prejekulatemWiesz jak się w ciążę zachodzi ?
Lekcje biologi ominelas o rozmnażaniu sie widocznie .
robiłam test 19 grudnia i negatywny, 23 grudnia bolał mnie brzuch jak na okres i miałam śluz z nitką czerwonej krwi jednak do tej pory okresu brakSkoro nie masz okresu od listopada to może warto odwiedzić lekarza?
Test ciązowy będzie juz wiarygodny. Możesz sobie zrobić dla pewności.
A czemu nie poszłaś do lekarza?robiłam test 19 grudnia i negatywny, 23 grudnia bolał mnie brzuch jak na okres i miałam śluz z nitką czerwonej krwi jednak do tej pory okresu brak
tak, jednak owulacje jeśli miałam to 9-17 i naczytałam sie dużo w internecie stąd bardzo się stresujeA czemu nie poszłaś do lekarza?
Kiedh zaszedl ten incydent? To to z 7.12 o ktorym pisałaś i po ktorym robilas betę?
OJezu.tak, jednak owulacje jeśli miałam to 9-17 i naczytałam sie dużo w internecie stąd bardzo się stresuje
nawet jeśli owulacja jeśli była to 9-17, a gumka miała kontakt z prejekulatem i doszło do stosunku? do tego 23 grudnia ten śluz z krwią? na pewno beta w takiej sytuacji jest wiarygodna?OJezu.
tamta beta jest wiarygodna, a Ty powinnas odwiedzic ginekologa.
Beta zawsze jest wiarygodnanawet jeśli owulacja jeśli była to 9-17, a gumka miała kontakt z prejekulatem i doszło do stosunku? do tego 23 grudnia ten śluz z krwią? na pewno beta w takiej sytuacji jest wiarygodna?