nasturcjja
Fanka BB :)
Widać pole testowe białe, negatywny bez 2 zdańTest odrazu wyglądał tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać pole testowe białe, negatywny bez 2 zdańTest odrazu wyglądał tak
Szkoda no nic trzeba czekać dalejSą dwa typy testów clearblue jeden z kreskami A drugi z plusikiem
Z własnego doświadczenia testy z niebieskim barwnikiem lubią pokazywac cienie
Co to znaczy ? Że test jest nie ważny i nie pokazał poprawnego wyniku ?Moje tak hahaha, robione w grudniu dla autorki załączyłam, bo jej chyba wadliwe, chciałam pokazać jak powinien negatywny wyglądać, a u niej nic się nie pokazało, co znaczy, ze chyba trafiła na wadliwa partie
Ja kupiłam taki test i jak na opakowaniu powinny być dwie kreski nie ma plusika .. już się poglubilam hahaMoje tak hahaha, robione w grudniu dla autorki załączyłam, bo jej chyba wadliwe, chciałam pokazać jak powinien negatywny wyglądać, a u niej nic się nie pokazało, co znaczy, ze chyba trafiła na wadliwa partie
Wyglada na to, ze kupiłaś inny test niż ten o którym pisałam tak czy siak, ja nic nie widzę na nim, dla mnie negatywny, a ten cien który może Ty widzisz na żywo to przebijająca kreska testowa, ona lubi być w niebieskich barwnikach mocniejsza, bierze się ją za cien, a to po prostu szary kolor przebija po zamoczeniu..Są dwa typy testów clearblue jeden z kreskami A drugi z plusikiem
Ja kupiłam taki test i jak na opakowaniu powinny być dwie kreski nie ma plusika .. już się poglubilam haha
Wyglada na to, ze kupiłaś inny test niż ten o którym pisałam tak czy siak, ja nic nie widzę na nim, dla mnie negatywny, a ten cien który może Ty widzisz na żywo to przebijająca kreska testowa, ona lubi być w niebieskich barwnikach mocniejsza, bierze się ją za cien, a to po prostu szary kolor przebija po zamoczeniu..
Powtórz test, z porannego moczu, najlepiej z czerwonym barwnikiem albo kup elektronicznyNo właśnie tego nie rozumiem ... Ta kreska o której piszesz jest pionowa a nie idzie na prosto tak jak ja ja widziałam dlatego strasznie mnie to zmyliło i nie wiem co myśleć:/
Dobrze tak zrobię ! Dziękuję wam wszystkim za odpowiedziPowtórz test, z porannego moczu, najlepiej z czerwonym barwnikiem albo kup elektroniczny