reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża?

Jeszcze tak mysle, taka mam rozkmine, nie wiem jak u Was na telefonie, ale mi pokazuje ze te pliki to filmik tylko nie da się go włączyć. Może autorka zamieściła filmik który pokazuje jak test się „robił” i tam może jest widoczny wynik, ale my tego nie możemy zobaczyc. Przynajmniej ja nie mogę włączyć. Niech się autorka wypowie, albo wstawi zdjęcie tego testu, albo screena z filmiku.

reklama
Czy ten test przypadkiem nie powinien pokazywać „plusa” w okienku w przypadku ciąży? Tez kiedyś robiłam ten test, w ciąży noe byłam i miałam wynik taki jak poniżej, chyba ze robisz zupełnie inny, a ja się mylę. Zobacz na ulotkę jak prezentują się wyniki. Bo jeśli miał być plusik - ciąża, jedna kreska - brak ciąży, to ten test jest wadliwy
Witaj, nie na opakowaniu pisze jak będzie ciąża będą dwie kreski nie ma ciąży jest tylko jedna kreska

Nie mogę wstawić
Jeszcze tak mysle, taka mam rozkmine, nie wiem jak u Was na telefonie, ale mi pokazuje ze te pliki to filmik tylko nie da się go włączyć. Może autorka zamieściła filmik który pokazuje jak test się „robił” i tam może jest widoczny wynik, ale my tego nie możemy zobaczyc. Przynajmniej ja nie mogę włączyć. Niech się autorka wypowie, albo wstawi zdjęcie tego testu, albo screena z filmiku.
filmiku nie wiem czemu :/

Witam. Co sądzicie o teście ? Ten 20 mIu robiłam wczoraj a ten 10 mIu dzisiaj ? Dziękuję za odpowiedzi

Załączniki

• inCollage_20220311_172302802~2.jpg
    inCollage_20220311_172302802~2.jpg
    92,8 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG20220311160205.jpg
    IMG20220311160205.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry