Katerina1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie czytam instrukcji Mój błąd
Jutro ranę jadę zrobić i zobaczę co wskaże .. dziękuje za informacje
Czytała, nie czytała, nasikała bezpośrednio na test czy użyła pipetki.. Co to za różnica? Instrukcje są dla słabychPrzecież wyżej napisałaś, że zrobiłaś zgodnie z instrukcją? Jakim cudem skoro jej nie przeczytałaś?
przepraszam ale jak przeczytałam komentarz to wyobraziłam sobie cały test w moczu zanurzony (nie widzę już zdjęcia) ,Mocno zalany, gdzie wprowadziłaś mocz na teście?
po co się babrać z piętkąJa tak samo miskę z moczem i pływający test jak tratwa
to nie jest głupie, jeśli pływa- nie ma ciąży. Jezeli idzie na dno- jest ciazaJa tak samo miskę z moczem i pływający test jak tratwa
wyjmujesz z opakowania i wrzucasz do sedesuto nie jest głupie, jeśli pływa- nie ma ciąży. Jezeli idzie na dno- jest ciaza
hahahaha tylko żeby mocz nie był z wodą rozmoczony, bo będą się pytać tutajwyjmujesz z opakowania i wrzucasz do sedesu
Nie no dobra, żarty żartami, wszyscy się pośmialiśmy, a Merarianne niech sobie spokojnie zrobi nowy test.
Nie sądźcie abyście sami nie byli sądzeni
Człowiek uczy się całe życie.