Kikamika28
Fanka BB :)
Moja szwagierka mając 17 nie chciało się do szkoły chodzić ... nie ukończyła szkoły bo uczyć się nie chciało tak samo on, warunek jeden albo kończysz szkole albo idź do pracy wieku 19 lat zaszła w ciąże wieku 20 lat wzięli ślub i myślisz ze mając lat 22 teraz jest szczęśliwa ? Udaje tylko ze jest super pff napewno drugie w drodze młoda i dalej sorry głupkowata w pieluchach siedzi, zazdrościła jak szlam na sylwestra z narzeczonym a ona z rocznym dzieckiem w domu musiała siedzieć, ale sorry mogła się pilnowac a nie pretensje do kogoś..wieku 19 lat tez pomyślałam o dziecku ale skończyłam szkole....prace mi cieżko było znaleść, teraz jestem starsza i mam stała prace mam samochód, nie mamy własnego mieszkania ale jest cel kupić i myśle ze na dziecko jest w sam raz teraz staraliśmy się o dziecko dwie straciłam teraz znowu jestem w ciąży, wiem ze fajnie mieć małego bobaska ale co gdy będziesz musiała kupić mleko a nie karmić piersią, odzież nie trzeba markowych dziecku są nawet zestawy tanio ładne kupić używane, ładne i tanio w pepco tez się kupi, warto naprawdę poczekać czas szybko zleci a będziesz mieć dzidziusia skończ szkole znajdź prace bo teraz w takim czasie wirusa jest cieżko,napewno jakoś byście dali radę rodzice jak są w porządku napewno by pomogli... ja mam wizyty prywatne a badania No sporo wyniesie w ciąży z tym trzeba się liczyć.. kochana możecie możecie mieć w domu kotka albo pieska...poczekaj spokojnie naprawdę a to ci się opłaci myśle
Ostatnia edycja: