Witam was. Mam pewien niepokojący stan od czterech dni (aktualnie były to trzy dni po owulacji) moje cykle to 21 dni i są regularne czasem może przesunąć się o dwa - trzy dni. Miałam owulacje po czym po tej owulacji zaczął mnie boleć lewy jajnik oraz podbrzusze tak jak na miesiączkę dosyć lekko po czym niekiedy zaczęłam odczuwać prawego jajnika w czasie kiedy lewy mnie pobolewał i codziennie po trochu pobolewały mnie jajniki. Aktualnie mam pięć dni do miesiączki i pierwsza oznaka tego że miesiączka (aktualnie nie bola mnie piersi i Nic na to nie wskazuje) tkliwość piersi który zaczynał się tydzień przed spodziewaną miesiączka. Nic tutaj nie byłoby podejrzanego gdyby nie to ze po owulacji zaczęły mnie boleć jajniki oraz bol podbrzusza wspominając o tym ze czasem nie mogę się wypróżniać bądź na odwrót jak mnie zlapie tak juz koniec i przed wypróżnianiem zanim się zaczęło czułam w i słyszałam z samego rana bulgotanie w podbrzuszu właśnie to mi przykuło uwagę ze to nie był brzuch tylko podbrzusze i cóż, jeżeli chodzi o wydzieline to jest ona biala połączona z przezroczysta. Bardzo prodze o rade nawet jak przeglądam to forum odczuwam lekkie kłucie w lewym jajniku
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Takie kłucie może oznaczać wszystko. To, że nigdy tak nie miałaś nie znaczy że teraz nie będziesz miała. Ja kłucie jajników mialam zawsze przed miesiaczkaWitam was. Mam pewien niepokojący stan od czterech dni (aktualnie były to trzy dni po owulacji) moje cykle to 21 dni i są regularne czasem może przesunąć się o dwa - trzy dni. Miałam owulacje po czym po tej owulacji zaczął mnie boleć lewy jajnik oraz podbrzusze tak jak na miesiączkę dosyć lekko po czym niekiedy zaczęłam odczuwać prawego jajnika w czasie kiedy lewy mnie pobolewał i codziennie po trochu pobolewały mnie jajniki. Aktualnie mam pięć dni do miesiączki i pierwsza oznaka tego że miesiączka (aktualnie nie bola mnie piersi i Nic na to nie wskazuje) tkliwość piersi który zaczynał się tydzień przed spodziewaną miesiączka. Nic tutaj nie byłoby podejrzanego gdyby nie to ze po owulacji zaczęły mnie boleć jajniki oraz bol podbrzusza wspominając o tym ze czasem nie mogę się wypróżniać bądź na odwrót jak mnie zlapie tak juz koniec i przed wypróżnianiem zanim się zaczęło czułam w i słyszałam z samego rana bulgotanie w podbrzuszu właśnie to mi przykuło uwagę ze to nie był brzuch tylko podbrzusze i cóż, jeżeli chodzi o wydzieline to jest ona biala połączona z przezroczysta. Bardzo prodze o rade nawet jak przeglądam to forum odczuwam lekkie kłucie w lewym jajniku
To nie jest zabawne tylko przerażające czytam wpis i za nic nie rozumiem o co chodzi... 3 dni po owulacji, 5 dni do miesiączki... To owulacja jest 8 dni przed miesiączka? Na tydzień przed miesiączka bolą piersi-to bolą już od owulacji? Ciul nie wnikam, ale ogólnie to już nie wiem czy teraz bolą czy nie bolą i czy to dobrze czy źle że są tkliwe... Więc mogę jedynie poradzić na problemy jelitowe
Gosia903488
Zapomniałaś o bulgotaniu.Ale poradę na co?? Na rozwolnienie to może jakiś stoperan, a na zaparcia to np. Śliwki, a kłucie jajnika to poczekać albo skonsultować z lekarzem.
...
Aaa bulgotanie to jednak pewnie ciąża ehhh mam ostatnio wyjątkowo sarkastyczne poczucie humoru, a jak czytam tematy tutaj to mam wrażenie, że większość jest niepoważna (chodzi mi głównie o te w stylu: czy jestem w ciąży, albo czy test jest pozytywny?)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja to bym prosiła o napisanie tego postu jeszcze raz, tylko po Polsku, ze szczególnym uwzględnieniem interpunkcji i podziału zdań
reklama
Aguu
Witam was. Mam pewien niepokojący stan od czterech dni (aktualnie były to trzy dni po owulacji) moje cykle to 21 dni i są regularne czasem może przesunąć się o dwa - trzy dni. Miałam owulacje po czym po tej owulacji zaczął mnie boleć lewy jajnik oraz podbrzusze tak jak na miesiączkę dosyć lekko po czym niekiedy zaczęłam odczuwać prawego jajnika w czasie kiedy lewy mnie pobolewał i codziennie po trochu pobolewały mnie jajniki. Aktualnie mam pięć dni do miesiączki i pierwsza oznaka tego że miesiączka (aktualnie nie bola mnie piersi i Nic na to nie wskazuje) tkliwość piersi który zaczynał się tydzień przed spodziewaną miesiączka. Nic tutaj nie byłoby podejrzanego gdyby nie to ze po owulacji zaczęły mnie boleć jajniki oraz bol podbrzusza wspominając o tym ze czasem nie mogę się wypróżniać bądź na odwrót jak mnie zlapie tak juz koniec i przed wypróżnianiem zanim się zaczęło czułam w i słyszałam z samego rana bulgotanie w podbrzuszu właśnie to mi przykuło uwagę ze to nie był brzuch tylko podbrzusze i cóż, jeżeli chodzi o wydzieline to jest ona biala połączona z przezroczysta. Bardzo prodze o rade nawet jak przeglądam to forum odczuwam lekkie kłucie w lewym jajniku
Objawy pms mogą się zmieniać. A jajniki mogą boleć przed jak i po owulacji, dlatego ból jajnika to żaden dokładny objaw owulacji.
Objawy typowe dla fazy lutealnej.
Mnie bardziej zastanawia skąd wiesz, że miałaś owulację i co jest przyczyną tak krótkich cykli. Wczesna owu, czy krótka lutealna, krótkie cykle są dość niepokojące.