reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciaza?

monika1990000

Zaciekawiona BB
Hej. Mam taki problem. Od wczoraj nie mam okresu bola mnie piersi po bokach sa wrazliwe na dotyk. Boli mnie podbrzusze jak na okres. Czy was tez bolaly tak piersi o okazalo sie ze spodziewacie sie dzidziusia🙂

reklama
Rozwiązanie
U
Proszę Cię nie zakładaj codziennie tych samych tematów. W poprzednich postach uzyskałaś już odpowiedzi na to pytanie. Kontynuuj jeden wątek nie trzy podobne.
Nie piszę tego złośliwie ( tak jak już kiedyś ktoś stwierdził heh ;) -_) tylko organizacyjnie _tak aby był porządek na forum
Piersi bolą i na okres i jako oznaka ciąży, spóźnienie do 7 dni jest uważane za normę. Zrób test ciążowy albo idź na test z krwi beta HCG.
Takich pytań przewija się tysiące na forum nikt nie przewidzi co u Ciebie spowodowało spóźnienie miesiączki

Tu niestety nikt nie wróży, ból piersi jest tak samo normalny przed okresem, jak i w ciąży.
Test albo badanie betaHCG, bo co Ci to da, że któraś napisze "mnie bolały piersi na początku ciąży", jak u Ciebie okaże się to objawem przed @?

Tak jak już wyżej koleżanki napisały, ból piersi to może być i objaw ciąży i objaw zbliżajacego się okresu. Mnie bolały piersi w tym cyklu co zaszłam w ciążę, ale w tych poprzednich cyklach bez ciąży było tak samo. Prawdę to powie Ci tylko test.

reklama
Proszę Cię nie zakładaj codziennie tych samych tematów. W poprzednich postach uzyskałaś już odpowiedzi na to pytanie. Kontynuuj jeden wątek nie trzy podobne.
Nie piszę tego złośliwie ( tak jak już kiedyś ktoś stwierdził heh ;) -_) tylko organizacyjnie _tak aby był porządek na forum

Rozwiązanie
Do góry