reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

reklama
Napisałam wyczerpującą odpowiedź. Nie zareagowalas nawet. Koleżanki też dość szczegółowo odpowiadają, próbując cos ustalisz- zupełnie to ignorujesz.
Skoro stwierdzasz że sama wiesz wszystko lepiej, nie oczekuj na dalsze porady.

Dziewczyny, dziękuję wam za wyrażenie swojej opini ,oraz rad .W dzień @zrobię test dla świętego spokoju .Dziękuję jeszcze raz.

Może plamienie okołoowulacyjne - takie mogą się zdarzać.
Dziewczyny zrobiłam.wczoraj test ,a raczej testy tak Z ciekawości, ponieważ teoretycznie miałam je zrobić w dniu okresu czyli 14 .Ale jednak zrobiłam wcześniej i wyszły mi o to takie słabiutko kreseczki. Nie wiem czy będzie nawet coś widać.

Załączniki

• 20190911_061917.jpg
    20190911_061917.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 90
Może teraz lepiej widać.
Na tamtych dwóch są również, ale zdjęcie nie oddaje tego co jest na żywo. Drugie kreseczki pokazały się w ciągu minuty mniej więcej. Wybrałam test taki gdzie bardziej będzie widoczna na zdjęciu.oczywiscie nie cieszę się jeszcze Dopóki, nie powtórzę testu..

reklama
Do góry