reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

reklama
Tak jak kolezanka wyzej napisała, na implantacyjne zdecydowanie za wczesnie. Okolo 10 dni po owu. 4 dni przed @.
W Twoim wypadku albo owu była wczesniej, albo ginekologicznie cosik. Zrob bete w dniu spodziewanej @, jak nie dostaniesz w terminie. Jesli przyjdzie normalnie to powiedz ginkowi przy najblizszej wizycie o tym zdazeniu.

Tak jak kolezanka wyzej napisała, na implantacyjne zdecydowanie za wczesnie. Okolo 10 dni po owu. 4 dni przed @.
W Twoim wypadku albo owu była wczesniej, albo ginekologicznie cosik. Zrob bete w dniu spodziewanej @, jak nie dostaniesz w terminie. Jesli przyjdzie normalnie to powiedz ginkowi przy najblizszej wizycie o tym zdazeniu.
U gina byłam w tamtym miesiącu, było wszystko dobrze, a nawet bardzo dobrze .

Ostatni miał miejsce 24 sierpnia ,raczej nie jest to otarcie
Skoro staracie się o dziecko to seks z 24 sierpnia raczej do niego nie doprowadzi (prawdopodobnie miałaś wtedy jeszcze okres). Skoro miałaś owulacje potwierdzona na monitoringu to kiedy była dokładnie?

Skoro staracie się o dziecko to seks z 24 sierpnia raczej do niego nie doprowadzi (prawdopodobnie miałaś wtedy jeszcze okres). Skoro miałaś owulacje potwierdzona na monitoringu to kiedy była dokładnie?
Nie był to jedyny raz jeśli chodzi o seks ,moje miesiączki są 2,3 dniowe ,a cykle zazwyczaj trwają od 24,do 26 dni.

Napisz nam kiedy byla owulacja.
Jesli plamienie bylo co najmniej 5-6 dni po owulacji to mogla byc implantacja.
Ja plamienia implantacyjne mialam 6 dni po owulacji. I to byly u mnie jedybe sytuacje kiedy plamilam przed okresem

reklama
Nie jedyny, ale napisałaś, że ostatni. Więc wątpię aby przyniósł dziecko. Kiedy była owulacja?
24 prawdopodobnie była owulacji 90 % od 13 roku życia jak mam okres to pierwszy raz Mam taką sytuację. Owulacji też czuje sama po sobie kiedy może być.

Do góry