reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża

reklama
Tak jak kolezanka wyzej napisała, na implantacyjne zdecydowanie za wczesnie. Okolo 10 dni po owu. 4 dni przed @.
W Twoim wypadku albo owu była wczesniej, albo ginekologicznie cosik. Zrob bete w dniu spodziewanej @, jak nie dostaniesz w terminie. Jesli przyjdzie normalnie to powiedz ginkowi przy najblizszej wizycie o tym zdazeniu.

Tak jak kolezanka wyzej napisała, na implantacyjne zdecydowanie za wczesnie. Okolo 10 dni po owu. 4 dni przed @.
W Twoim wypadku albo owu była wczesniej, albo ginekologicznie cosik. Zrob bete w dniu spodziewanej @, jak nie dostaniesz w terminie. Jesli przyjdzie normalnie to powiedz ginkowi przy najblizszej wizycie o tym zdazeniu.
U gina byłam w tamtym miesiącu, było wszystko dobrze, a nawet bardzo dobrze .

Ostatni miał miejsce 24 sierpnia ,raczej nie jest to otarcie
Skoro staracie się o dziecko to seks z 24 sierpnia raczej do niego nie doprowadzi (prawdopodobnie miałaś wtedy jeszcze okres). Skoro miałaś owulacje potwierdzona na monitoringu to kiedy była dokładnie?

Skoro staracie się o dziecko to seks z 24 sierpnia raczej do niego nie doprowadzi (prawdopodobnie miałaś wtedy jeszcze okres). Skoro miałaś owulacje potwierdzona na monitoringu to kiedy była dokładnie?
Nie był to jedyny raz jeśli chodzi o seks ,moje miesiączki są 2,3 dniowe ,a cykle zazwyczaj trwają od 24,do 26 dni.

Napisz nam kiedy byla owulacja.
Jesli plamienie bylo co najmniej 5-6 dni po owulacji to mogla byc implantacja.
Ja plamienia implantacyjne mialam 6 dni po owulacji. I to byly u mnie jedybe sytuacje kiedy plamilam przed okresem

reklama
Nie jedyny, ale napisałaś, że ostatni. Więc wątpię aby przyniósł dziecko. Kiedy była owulacja?
24 prawdopodobnie była owulacji 90 % od 13 roku życia jak mam okres to pierwszy raz Mam taką sytuację. Owulacji też czuje sama po sobie kiedy może być.

Do góry