Nie można załadować posta
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 18 lat do niego chodze i nie mma zamiaru zmienić..najlepsze sa jego anegdotki przyjdzie taka stara..popsika sie tam perfumem i mysli ze nie śmierdzi xd
Ja nic nie czułam haha@DarkAsterR nie jesteś dziwna Ja jajników też nie czułam, ale wiesz, jak się czyta o objawach ciążowych w internecie, to ból jajników jest wymieniany jako jeden z pierwszych, więc od razu wszystkie go sobie wkręcają
U mnie w pierwszej ciąży cycki - myślałam, że oszaleję, stanika założyć nie mogłam, tak bolały.
A w drugiej ciąży absolutnie nic
@DarkAsterR nie jesteś dziwna Ja jajników też nie czułam, ale wiesz, jak się czyta o objawach ciążowych w internecie, to ból jajników jest wymieniany jako jeden z pierwszych, więc od razu wszystkie go sobie wkręcają
U mnie w pierwszej ciąży cycki - myślałam, że oszaleję, stanika założyć nie mogłam, tak bolały.
Ja nic nie czułam haha
Tylko raz mnie tak jakby tam zaszczypalo jakby sie cos wzeralo to było dziwne moze zagnieżdżenie, kto wie i któregoś razu oparłam sie brzuchem o blat i tak mnie zakuło w jednym miejscu i postanowiłam zrobic test
To wszystkie moje objawy.
Ja w 3 ciazy odrazu wiedziałam ze sie obcy zagniezdzil...mialam zlewne poty naprzemian z dreszczami@DarkAsterR nie jesteś dziwna Ja jajników też nie czułam, ale wiesz, jak się czyta o objawach ciążowych w internecie, to ból jajników jest wymieniany jako jeden z pierwszych, więc od razu wszystkie go sobie wkręcają
No pewnie, ze tak i tak jak napisałaś podczas owulacji to zrozumiałe, a wydaje mi sie, ze podczas ciąży jajniki raczej sie „wyłączają”, wiec dla mnie to troche nielogiczne. Dlatego nie warto za czesto zaglądać w internet, bo jak sie bardzo chce to zawsze sie znajdzie objawy ciąży .Czyli internet swoje a natura swoje