3x pozytywny test świadczy o ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Clearblue i Pink ten super czułyLol! Testy wyłapały tak niską betę? Powiedz mi koniecznie jakiej firmy były.
Bardzo się przejechałam na Pink teście. Nic a nic nie pokazywał a wszystkie pozostałe tak - bladziochy (jakiś paskowy z allegro, Amil i taki fioletowy z rossmana). Ale przypuszczam, że miałam wtedy hcg okolo 30, bo 2 dni później beta pokazała 68.6
U mężczyzny wykrywa raka prostaty!Świadczy o obecności hormonu hcg we krwi.
Hormon jest wytwarzany w organizmie w ciąży, przy jakimś typie raka i przy patologicznym rozroście tkanek macicy.
Ale tak, przyjęło się że pozytywny test ciążowy świadczy o ciąży.
Zalezy..ja mialam 5 pozytywnych i to byla ciaza biochemiczna3x pozytywny test świadczy o ciazy?
I myślisz że beta dała Ci więcej nadziei na utrzymanie ciąży, bo nie rozumiem i przepraszam za uniesienie ale to takie głupie...Zalezy..ja mialam 5 pozytywnych i to byla ciaza biochemiczna
Teraz po pozytywnym tesie zrobilam.odrazu bete i jest ok
U mnie 4 dni przed @ beta wyszła 2.9 a jestem w 26 tc więc z tą beta to też nie do końca super, bo myślałam że ciąży brak i pofolgowałam sobie :/Beta nie daję żadnej gwarancji ,ale lekarze zalecają , chociaż mój mówił żeby za bardzo się nią nie przejmować , mi przyrost wyszedł niżej niż widełki ,a mimo to jestem w 30 tyg i wszystko jest super , ale nie wyobrażam sobie nie wykonać , trochę człowiek wie na co się nastawić
ja zawsze robiłam po terminie @ ale masz rację czasem nie ma się nią co stresować ,ale np w 1 ciąży gdzie okazało się to pustym pęcherzykiem , miałam mega niskie wartości ,więc to już był sygnał że nie jest ok , zaś w 2 gdzie serduszko przestało bić w 9 tyg ,beta tak wysoka że aż nie do uwierzenia ,więc to trochę daje do myśleniaU mnie 4 dni przed @ beta wyszła 2.9 a jestem w 26 tc więc z tą beta to też nie do końca super, bo myślałam że ciąży brak i pofolgowałam sobie :/
4 dni przed @ to ledwo implementacja była. Nic dziwnego że wartość była tak mała.U mnie 4 dni przed @ beta wyszła 2.9 a jestem w 26 tc więc z tą beta to też nie do końca super, bo myślałam że ciąży brak i pofolgowałam sobie :/
Testy wychodziły już, fakt druga kreska była po 5 minutach ale już były dwie i to mnie zastanawiało że coś tu nie tak4 dni przed @ to ledwo implementacja była. Nic dziwnego że wartość była tak mała.
Na szczęście na tak wczesnym etapie, foliowanie sobie nie szkodzi
Lol! Testy wyłapały tak niską betę? Powiedz mi koniecznie jakiej firmy były.Testy wychodziły już, fakt druga kreska była po 5 minutach ale już były dwie i to mnie zastanawiało że coś tu nie tak
Clearblue i Pink ten super czułyLol! Testy wyłapały tak niską betę? Powiedz mi koniecznie jakiej firmy były.
Bardzo się przejechałam na Pink teście. Nic a nic nie pokazywał a wszystkie pozostałe tak - bladziochy (jakiś paskowy z allegro, Amil i taki fioletowy z rossmana). Ale przypuszczam, że miałam wtedy hcg okolo 30, bo 2 dni później beta pokazała 68.6