reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza zagrozona i leki, leki:(

teraz już końcówce trochę oszukuję bo mam komunię córki więc muszę trochę się ruszyć ale wcześniej wstawałam tylko do toalety, jadłam też w łóżku, ale mój gin mówi mi żebym nie popadała w paranoję i że też ma dzieci i wie że nie ma takiej możliwości żeby cały czas leżeć

reklama
monisia, matko droga! słyszałam sporo o zespole antyfosfolipidowym i wiem, że nie ma żartów! trzymam kciuki z całych sił! będzie dobrze :) zabrnęłaś już tak daleko, że musi być! z tego, co czytam, wnioskuję, że jesteś niesamowicie dzielna!

Dzien dobry:) Właśnie poczytalam tez cos o tym zespole... wydawalo mi się, ze cos wiem na ten temat, okazało się, ze jestem zielona:p Monisia jestes wielka i przede wszystkim dzielna!:)

Nie taki diabeł straszny jak go rysują, pewnie teraz w ciąży muszę przyjmować zastrzyki z heparyny ale już teraz to nawet mi nie przeszkadzają, normalnie jednak jak kontroluję krzepliwość krwi to jest spoko. Mam tylko problem z antykoncepcją bo trochę nie ufam spirali więc kiepsko.

dopiero znalazłam ten temat :szok:
ja jadę od początku ciąży na Duphastonie :baffled: od 6 tc czyli tylko jak się dowiedziałam miałam plamienia do około 24 tc :-/
teraz za to mam wielowodzie i muszę też go brać :-/ bo mój brzuch jest ciągle twardy .... nie wiem co ta znaczy mieć mięciutki brzuch mój jest napięty jak guma ... i boli :-(
co do wielowodzia to mam afi 26 w środę idę na badanie co tygodniowe usg i zobaczymy ile będzie jak więcej to idę do szpitala :-(

na szczęście to już 33 tc :-)
zaraz was podczytam tu :tak:

reklama
Joasiu milo, ze do nas dolaczylas!:) Ty tez same nerwy podczas ciazy masz:( a jakies leki bierzesz? Ja tez tylko tygodnie odliczam! A powiedz mi mozesz normalnie funkcjonować?

Do góry