Dorotaszko
Zaciekawiona BB
Dzięki. Pochwal się, jak już będzie maleństwo .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy jeszcze tu bywasz ale oto mój mały okruszekDzięki. Pochwal się, jak już będzie maleństwo .
@DorotaszkoDzięki. Pochwal się, jak już będzie maleństwo .
Hej ja tutaj jestem też zamiast się cieszyć ciąża czułam i nadal czuję strach przez to nieszczęsne Hashimoto. Myślę że dopiero jak urodze to mi minieHej Dziewczyny. Zagląda tu ktoś jeszcze? mam Hashimoto odkąd pamiętam. Córkę 7letnią i chyba znów jestem w ciąży. Myślałam o drugim dziecku, ale na razie jestem w szoku i mam mieszane uczucia. Odczuwam niepokój w sumie sama nie wiem dlaczego.
W którym tygodniu jesteś bo nie doczytałam?Hej ja tutaj jestem też zamiast się cieszyć ciąża czułam i nadal czuję strach przez to nieszczęsne Hashimoto. Myślę że dopiero jak urodze to mi minie
Kończę 11tc. Takze za daleko nie jestemW którym tygodniu jesteś bo nie doczytałam?
Bierzesz Euthyrox? ja dopiero początek. Czekam na wizytę u lekarzaKończę 11tc. Takze za daleko nie jestem
Biorę letrox na razie TSH na poziomie 1.45 ale ponoć w 1 trymestrze TSH spada a w 2 rośnieBi
Bierzesz Euthyrox? ja dopiero początek. Czekam na wizytę u lekarza