reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciąża wczesna zagrożona

Witam. Czy ktos tu jeszcze zaglada? Jestem w 14 tygodniu ciazy zagrozonej 3 strarty mam za soba. Prawie od poczatku leze biore luteine i zastrzyki clexane. Czy znajdzie sie mama w podobnej sytuacji?.Zastrzyki to moj jedyny ratunek. Boje si eo dziecko lekarz mowi ze do konca bede przyjmowala leki. Czy jest mam ktora dzieki clexane dotrwala do samego konca? Dzieki za odpowiedzi.

reklama
Bardzo Ci współczuję tych strat , ja poroniłam 2 razy ,a czy wiesz co było powodem tych strat? Ale masz już dziecko ?

Tak mam syna udalo mi sie Go wywalczyć. Za poprzednie poronienia odpowiadaja wady wrodzone macicy i nie wydolna szyjka. Z synem tez sie skracala od 19 tygodnia lezalam. Co do poronienien wiecej sie dowiem po wizycie w poradni genetycznej niestety termin mam za 2 lata.

Tez mam wadę wrodzona macicy a konkretnie przegrodę. Wszystkie ciąże w łożku. Musisz byc dobrej myśli. Nie znam tego leku o którym piszesz. Mnie trzymali na fenoterolu. Kroplówki 24/24, przekraczające dopuszczalne normy
Ostatnia ciąże udało mi sie donosić do 40 tyg. Szczęście w nieszczęściu córeczka ma hipotrofii. No ale jest.
Trzeba byc dobrej myśli. Jest grupa wsparcia na bb. Poszukaj, bedzie ci razniej

reklama
Tez mam wadę wrodzona macicy a konkretnie przegrodę. Wszystkie ciąże w łożku. Musisz byc dobrej myśli. Nie znam tego leku o którym piszesz. Mnie trzymali na fenoterolu. Kroplówki 24/24, przekraczające dopuszczalne normy
Ostatnia ciąże udało mi sie donosić do 40 tyg. Szczęście w nieszczęściu córeczka ma hipotrofii. No ale jest.
Trzeba byc dobrej myśli. Jest grupa wsparcia na bb. Poszukaj, bedzie ci razniej
Dziekuje za odpowiedz :)

Do góry