sembonzakura
Fanka BB :)
ja w sumie nie wiem jak ocenić moją położną, nie jest najsympatyczniejszą osobą jaką znam ale jest konkretna i postolinijna. Zresztą nie ma być moją koleżanką więc jej charakter mnie najmniej interesuje. Jednak czasem odnoszę wrażenie że olewa niektóre moje zmartwienia i troski w dość obscesowy sposób. Chciałabym iść prywatnie do polskiego gina ale to jednak wydatek, poza tym pewnie usiałaby się tasiać do Lądka.
eklerka to co ci mówi położna to akurat istotne dla zdrowia twojego i twojego dziecka więc skoro masz problem ze zrozumieniem jej zasugerowałabym pomoc językową w postaci np koleżanki która przetłumaczy ci wszystko dokładnie i w razie potrzeby zada twoje pytania itp inaczej to ja sobie nie wyobrażam prowadzenia ciąży.
eklerka to co ci mówi położna to akurat istotne dla zdrowia twojego i twojego dziecka więc skoro masz problem ze zrozumieniem jej zasugerowałabym pomoc językową w postaci np koleżanki która przetłumaczy ci wszystko dokładnie i w razie potrzeby zada twoje pytania itp inaczej to ja sobie nie wyobrażam prowadzenia ciąży.