reklama
G
guest-1673535084
Gość
Papitka brawooo!!! Czekamy na dalsze wyniki
Dominisia123
mama Wici <3
moja mama czekała aż skończy studia.. a gdybym ja tak szybko nie zaszła w ciążę to pewnie by nie wyszło, że mam bardzo mało jajeczek i nie wiadomo, czy w ogóle bym miała dziecko..
andzioszka
Zaangażowana w BB
Hej wam wszystkim wracam na forum po ładnych paru latach. Gdy się tu rejestrowałam byłam właśnie ciężarówką w pierwszej klasie liceum. Obecnie Zuzu ma prawie 4 lata, a my spodziewamy się drugiego maluszka.
G
guest-1673535084
Gość
Andzioszka witaj spowrotem, moze zajrzysz do nas na glowny??? Ja urodzilam majac 16 lat, 3 miesiace i 7 dni..
wampi ta babcia twoich dzieci to tak jakbym o swojej czytala.. Moja babcia (jesli tak ja mozna wogole nazwac), zostala zaproszona na chrzciny Nikoli, przyszla oczywiscie pewnie na kacu, nawet sie z Nikola nie przywitala a jak jej dziendobry powiedzialam to popatrzyla na mnie jak na jakiegos czubka i z oburzeniem odpowiedziala. Zmyla sie po jakiejs godzinie nawet nie zegnajac sie. I tak samo zachowal sie brat mojego taty.. Powiedzialam NIGDY WIECEJ, na nasz slub napewno ich nie zaprosze.
wampi ta babcia twoich dzieci to tak jakbym o swojej czytala.. Moja babcia (jesli tak ja mozna wogole nazwac), zostala zaproszona na chrzciny Nikoli, przyszla oczywiscie pewnie na kacu, nawet sie z Nikola nie przywitala a jak jej dziendobry powiedzialam to popatrzyla na mnie jak na jakiegos czubka i z oburzeniem odpowiedziala. Zmyla sie po jakiejs godzinie nawet nie zegnajac sie. I tak samo zachowal sie brat mojego taty.. Powiedzialam NIGDY WIECEJ, na nasz slub napewno ich nie zaprosze.
Myślę, że marwienie sie reakcją kolegów i koleżanek jest najmniej istotne w owej sytuacji w której się znalazłaś, Ci którzy są prawdziwymi przyjaciółmi będą napewno z Tobą a reszta nieważna!Ja mam 16 lat i jestem w ciąży. Chodzę do 1 klasy liceum. Dzisiaj byłam z mamą u pani dyrektor i do szkoły mogę chodzić do końca roku szkolnego, jeśli wszystko z ciążą będzie ok.
Boję się jednak reakcji kolegów?
Czy są tu dziewczyny, które mają podobny problem?
reklama