reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
moja mama czekała aż skończy studia.. a gdybym ja tak szybko nie zaszła w ciążę to pewnie by nie wyszło, że mam bardzo mało jajeczek i nie wiadomo, czy w ogóle bym miała dziecko..

Moja mama też była młodą mamą, urodziła mnie jak miała równo 18 lat. A dziś ciesze się że tak się stało, bo kiedy maluchy są na świecie ona ma energii jeszcze więcej!

Hej wam wszystkim :) wracam na forum po ładnych paru latach. Gdy się tu rejestrowałam byłam właśnie ciężarówką w pierwszej klasie liceum. Obecnie Zuzu ma prawie 4 lata, a my spodziewamy się drugiego maluszka. :-D

Andzioszka witaj spowrotem, moze zajrzysz do nas na glowny??? Ja urodzilam majac 16 lat, 3 miesiace i 7 dni..
wampi ta babcia twoich dzieci to tak jakbym o swojej czytala.. Moja babcia (jesli tak ja mozna wogole nazwac), zostala zaproszona na chrzciny Nikoli, przyszla oczywiscie pewnie na kacu, nawet sie z Nikola nie przywitala a jak jej dziendobry powiedzialam to popatrzyla na mnie jak na jakiegos czubka i z oburzeniem odpowiedziala. Zmyla sie po jakiejs godzinie nawet nie zegnajac sie. I tak samo zachowal sie brat mojego taty.. Powiedzialam NIGDY WIECEJ, na nasz slub napewno ich nie zaprosze.

Ja mam 16 lat i jestem w ciąży. Chodzę do 1 klasy liceum. Dzisiaj byłam z mamą u pani dyrektor i do szkoły mogę chodzić do końca roku szkolnego, jeśli wszystko z ciążą będzie ok.

Boję się jednak reakcji kolegów?:zawstydzona/y:

Czy są tu dziewczyny, które mają podobny problem?
Myślę, że marwienie sie reakcją kolegów i koleżanek jest najmniej istotne w owej sytuacji w której się znalazłaś, Ci którzy są prawdziwymi przyjaciółmi będą napewno z Tobą a reszta nieważna!

Dokładnie, nie ma co się przejmować, pewnie na początku ludzie różnie zareagują, ale z czasem przywykną, a najważniejsze jest żeby przyjaciele wspierali :)

reklama
Do góry