Dziewczyny zacznę od tego ze bardzo źle się czuje bardzo boli mnie brzuch plus mam od czasu do czasu kucia w jajnikach,co nigdy tak nie miałam przed miesiączka, zawsze było spokojnie ewentualnie bolał brzuch ale dzień przed. Dodam tez ze mam cały czas efekt „mokrości” i sprawdzam czy to może nie miesiączka. Z testów owulacyjnych wynikało ze 6 była owulacja (zdjęcia) kochaliśmy się z narzeczonym bez zabezpieczenia ( zdjęcia) dzisiaj zrobiłam test negatywny i stad moje pytanie kiedy najlepiej zrobić test/ od razu mówię ze nie chce robić bety I takie dodatkowe pytanie z czystej ciekawości jak odczytać „ciąże” z testu owulacyjego bo wiem ze dużo dziewczyn tak robi.
reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
Najlepiej 12po owu. Trzymam kciuki a co do dodatniego testu owu w ciazy sie nie wypowiem bo takowych nie robiłam
Ania0306
Żeby mieć pewność to najbezpieczniejsze zrobić test po terminie spodziewanej miesiączki. Szybciej może nie wyjść jeszcze. Co do drugiego pytania, ja próbowałam robić test owulacyjny w ciąży . Wyszedł negatywnie. Na kolejny dzień zrobiłam ciążowy i był już pozytywny, gruba druga kreska.
Mała.czarna
Czyli test owulacyjnych musi wyjść pozytywny jak „wykryje” ciąże ?Mi testy owu wykrywaly ciążę już na kilka dni przed @ BETA HCG jest podobna do LH stad testy owu mogą pokazać ciążę takie miałam kilka dni przed @. A co do uczucia mokrosci miałam to samo
Test ciążowy dziś robiłam wyszedł negatywny, sprobuje za kilka dniZrób test ciążowy ,a nie testy owulacyjne , po co się nakręcać , ja uważam że trochę za wcześnie na testy , bo mogą nie wykryć ciąży ,nawet jeśli jest
Mała.czarna
No u mnie się to sprawdziło. Wiadomo lepiej zrobić w dniu @ normalny ciążowyCzyli test owulacyjnych musi wyjść pozytywny jak „wykryje” ciąże ?
reklama