reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża starania

Jeżeli jesteś czasie okoloowulacyjnym to za wczesnie na objawy. Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki zrobić test. Ja czekałam nawet 3 dni po dla pewności i później bete robiłam. A co do objawów to tylko okresu nie było. I później około 10 t.c doszła zgaga która mam do tej pory. Nie nakrecaj się. Przed terminem raczej nie ma szans na objawy bo jajeczko musi sie zagniezdzic zeby wytwarzac hormon ciążowy. Skąpy okres nie jest wyznacznikiem ciąży 😂 jego brak może dopiero sugerować to i to jeseli masz regularne cykle czyli miedzy 21-35 dni
Ale to mogły być krwawienia implantacyjne

reklama
To nic nie znaczy. Ja przez długi czas okres miałam tylko przez 1,5dnia i to samo plamienie. Ale nie wmawiałam sobie ciąży.
Ja mialam zawsze 3 dniowe co 30 dni wiec regularnie. W miesiacu w którym sie udało po prostu nie przyszla i tyle bez żadnych innych objawów, po 3 dniach test na drugi dzien beta powyzej 700 i rodze w połowie września 😋

Ja mialam zawsze 3 dniowe co 30 dni wiec regularnie. W miesiacu w którym sie udało po prostu nie przyszla i tyle bez żadnych innych objawów, po 3 dniach test na drugi dzien beta powyzej 700 i rodze w połowie września 😋
Ja zawsze miałam 4,5 dniowe ale nie 2 dniowe to mnie właśnie zastanawia 😊a tak ogólnie to gratuluje 😊😊😊

reklama
Do góry