Wiem ale do niego jeszcze czas tak mam 2 msc i te dwa miałam bardzo skape przy czym w sierpniu miałam tylko dwa dniTakie objawy mogą wskazywac i na ciaze i na okres
reklama
U
usuniecie
Gość
Mianowicie ile czasu ?Wiem ale do niego jeszcze czas tak mam 2 msc i te dwa miałam bardzo skape przy czym w sierpniu miałam tylko dwa dni
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Zagnieżdżenie odbywa się między 6 a 12 dniem po owulacji plus ok 48h na wytworzenie hormonu bhcg. Jeśli stężenie hormonu jest coraz większe wtedy pojawiają się dolegliwości ciążowe.Mdli mnie mam wstręt do niektórych zapachów boli mnie podbrzusze i spałabym. 24h
Więc twoje objawy nie wskazują ciąży
Jak nie? Przecież jest w ciąży od lipca, bo miała dwa skąpe okresy i przytyła 2kg.Zagnieżdżenie odbywa się między 6 a 12 dniem po owulacji plus ok 48h na wytworzenie hormonu bhcg. Jeśli stężenie hormonu jest coraz większe wtedy pojawiają się dolegliwości ciążowe.
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Fakt[emoji23]Jak nie? Przecież jest w ciąży od lipca, bo miała dwa skąpe okresy i przytyła 2kg.
A wystarczyłoby zrobić test ciążowy
Czytałam gdzieś na forum że przed owu temperatura spada a u mnie była wysoka i tak jest do teraz akurat jestem w 14 cyklu spisuje od paru dni ale wcześniej też mierzyłam i od dwóch msc była w granicach 36.9 37.11 itp i tak do teraz to mnie zastanawiaZagnieżdżenie odbywa się między 6 a 12 dniem po owulacji plus ok 48h na wytworzenie hormonu bhcg. Jeśli stężenie hormonu jest coraz większe wtedy pojawiają się dolegliwości ciążowe.
U
usuniecie
Gość
I ty sądzisz, ze w ciąży jestes?Czytałam gdzieś na forum że przed owu temperatura spada a u mnie była wysoka i tak jest do teraz akurat jestem w 14 cyklu spisuje od paru dni ale wcześniej też mierzyłam i od dwóch msc była w granicach 36.9 37.11 itp i tak do teraz to mnie zastanawia
Temperatura może się utrzymywać wysoka również w cyklach bezowulacyjnych. To raz. Dwa, Twoje wykresy nie mówię totalnie NIC. Trzy, zrób test. Nie dziękuj.Czytałam gdzieś na forum że przed owu temperatura spada a u mnie była wysoka i tak jest do teraz akurat jestem w 14 cyklu spisuje od paru dni ale wcześniej też mierzyłam i od dwóch msc była w granicach 36.9 37.11 itp i tak do teraz to mnie zastanawia
sylwina09
Aktywna w BB
Jeżeli jesteś czasie okoloowulacyjnym to za wczesnie na objawy. Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki zrobić test. Ja czekałam nawet 3 dni po dla pewności i później bete robiłam. A co do objawów to tylko okresu nie było. I później około 10 t.c doszła zgaga która mam do tej pory. Nie nakrecaj się. Przed terminem raczej nie ma szans na objawy bo jajeczko musi sie zagniezdzic zeby wytwarzac hormon ciążowy. Skąpy okres nie jest wyznacznikiem ciąży jego brak może dopiero sugerować to i to jeseli masz regularne cykle czyli miedzy 21-35 dniMdli mnie mam wstręt do niektórych zapachów boli mnie podbrzusze i spałabym. 24h
reklama
kto pyta nie błądzi podobno? ♀wagę zawsze mierze a to nie jest gwarancja ciąży po prostu z ciekawości jak u was wygląda z tymi wykresami itp ...Fakt[emoji23]
A wystarczyłoby zrobić test ciążowy