reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża pozamaciczna

Aneczka85_01

Fanka BB :)
Dziewczyny zaraz zwariuje . W 2015 roku byłam w ciąży pozamacicznej . Usunięto prawy jajowod . W lipcu tego roku poroniłam . Teraz w sobotę dostałam okres i od poniedziałku boli mnie podbrzusze ale nie tak jak przy okresie . Robiłam test oczywiście w sobotę i był negatyw . Ból utrzymuje się do dzisiaj. Czy jest możliwość ze przy ciąży pozamacicznej jest miesiączka ? Pytam bo przy tamtej nie miałam . A obawiam się ze teraz mogę być ;( nigdy tyle dni dół brzucha mnie nie bolał. Niewiem czy przyjmowanie acard może być takim skutkiem ubocznym ? Już się niezłe nakręciłam

reklama
Zrób betę będziesz pewniejsza. Ja miałam okres przy cp. Normalny i bardzo bolesny. I nie skończył się. potem długo plamilam i dlatego zrobiłam test. Pocieszające jest to że przy tak młodej ewentualnej ciazy to jeszcze nie jest bardzo groźne dla ciebie.
Ale jeśli bardzo Cię boli to idź na ip i powiedz że podejrzewasz ciążę, możesz powiedzieć że test ci wyszedł pozytywny...

Do góry