reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża pozamaciczna?!

Havana1995

Fanka BB :)
Licząc od ostatniego okresu byłby to 6 tydzień ciąży.. Lekarza miałam mleć w przyszłym tygodniu dziś zaczęłam plamić na brązowo pojechałam do lekarza a on twierdzi że nie widzi pęcherzyka kazał zrobić betę i przyjechać jutro rano prywatnie bo ma lepsze usg.. Powiedział że plamie i nic nie widzi to podejrzewa ciążę pozamaciczną...
Beta dziś robiona 196.4 wskazuję na bardzo wczesny 4 tydzień.. Bardzo się boję tak długo się staraliśmy.. Miał ktoś podobna sytuację? Zejdę na serce normalnie za moment z nerw...

reklama
reklama
Ja bym się nienastwiala na prawidłową ciążę skoro tak dawno wyszedł ci test a beta jest tak słaba . Może być pozamaciczna (ja przy pozamacicznej miałam taki wlansie pecherzyk w macicy i lekarze powiedzili że to pseudo pęcherzyk ktory czesto wystepuje przy pozamacicznej )
Ale może być też poronienie i po prostu beta spada . Koniecznie zrób bete jescze jutro . Ja osobiscie bym pojechała na spr ginekologiczny i powiedziała że lekarz podejrzewa ciaze pozamaciczną .

Dodam jescze że ja miałam plemienia brązowe jako objaw

14 dni temu test pozytywny to beta juz prawdopodobnie spada. I plamienie chyba oznacza początek poronienia.
Byłem u lekarza nie ma już plamień tylko ewidentnie krew. Lekarz zbadał jajniki jajowody jest czysto powiedział że peswdopodnie jestem w trakcie poronienia i się oczyszczam nic nie boli oprócz dyskomfortu w podbrzusza jak na okres długo robił usg naciskał po bokach pytał czy boli.. Mam w środę zrobić będę i przyjechać do niego chciałam ja zrobić dziś ale powiedział że to nie ma sensu.. Powiedział że gdyby coś się działo od razu do niego dzwonić i jechać na szpital..

Byłem u lekarza nie ma już plamień tylko ewidentnie krew. Lekarz zbadał jajniki jajowody jest czysto powiedział że peswdopodnie jestem w trakcie poronienia i się oczyszczam nic nie boli oprócz dyskomfortu w podbrzusza jak na okres długo robił usg naciskał po bokach pytał czy boli.. Mam w środę zrobić będę i przyjechać do niego chciałam ja zrobić dziś ale powiedział że to nie ma sensu.. Powiedział że gdyby coś się działo od razu do niego dzwonić i jechać na szpital..
Trzymaj się kochana. Wiem co przeżywasz... Trzymam kciuki żeby udało się następnym razem.
Ja zaraz jadę na betę bo też coś dziwnego się dzieje. Wczoraj miałam małe plamienia a dziś brak okresu. Jestem zdenerwowana i boje się że spotka mnie znowu to samo.

Trzymaj się kochana. Wiem co przeżywasz... Trzymam kciuki żeby udało się następnym razem.
Ja zaraz jadę na betę bo też coś dziwnego się dzieje. Wczoraj miałam małe plamienia a dziś brak okresu. Jestem zdenerwowana i boje się że spotka mnie znowu to samo.
Nie mogę spać rano miałam wymioty z nerw jestem wykończona o psychicznie i fizycznie..

reklama
Do góry