reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża pozamaciczna?!

Havana1995

Fanka BB :)
Licząc od ostatniego okresu byłby to 6 tydzień ciąży.. Lekarza miałam mleć w przyszłym tygodniu dziś zaczęłam plamić na brązowo pojechałam do lekarza a on twierdzi że nie widzi pęcherzyka kazał zrobić betę i przyjechać jutro rano prywatnie bo ma lepsze usg.. Powiedział że plamie i nic nie widzi to podejrzewa ciążę pozamaciczną...
Beta dziś robiona 196.4 wskazuję na bardzo wczesny 4 tydzień.. Bardzo się boję tak długo się staraliśmy.. Miał ktoś podobna sytuację? Zejdę na serce normalnie za moment z nerw...

reklama
reklama
QUOTE="Havana1995, post: 20148622, member: 200007"]
Jutro rano zrobię kolejna betę będę robić codziennie żeby patrzeć czy rośnie
[/QUOTE]
Nie rób codziennie bo szkoda żył. Zrób po 48h

A czy ja tu widzę mikro pecherzyk ? [emoji28] pamiętam jak w ciąży z córka byłam też jakoś w 4 tyg ( tak by wychodziło z usg , bo 2 tyg później był 6t6d więc cofajac się do tyłu miałam 4 tc ) to miałam minimalnie mniejszy " pecherzyk " i lekarz mi mówił że to to [emoji848]
tapatalk_1601655490082~3.jpeg

reklama
A czy ja tu widzę mikro pecherzyk ? [emoji28] pamiętam jak w ciąży z córka byłam też jakoś w 4 tyg ( tak by wychodziło z usg , bo 2 tyg później był 6t6d więc dodając się do tyłu miałam 4 tc ) to miałam minimalnie mniejszy " pecherzyk " i lekarz mi mówił że to to [emoji848]Zobacz załącznik 1183543
Też na to patrzę i widzę 🙈 nie wiem co myśleć!.. Miał ktoś podobne usg?

Do góry