reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża poród.

Jak miałaś dwa pierwsze szybkie to trzeci pojdzie tak samo szybko. A najważniejsze nie panikować, wiesz co Cię czeka, jakie fazy porodu więc będzie dobrze :). Więc musisz skupić się na oddychaniu itp.
Taki mam plan 🙂 moim zadaniem będzie ponowne prawidłowe oddychanie 😉 niczego więcej nie chce planować bo wiadomo jak to wszystko może wyjść 😅 ale dziękuje za słowa otuchy 😊 mam wielka nadzieje, ze będzie właśnie tak jak piszesz 🙂

reklama
Witam. Ja mialam 2 cesarki I naprawde czulam sie swietnie I bylam dosc aktywna , natomiast teraz jestem w kolejnej ciazy I zastanawiam sie nad porodem naturalnym. Z jedenej striny bardzo bym chciala z 2 sie boje ... czy ktoras z mam byla w podobnej sytuacji lub zna kogos I zechciala opowiedziec o tym. Byla bym bardzo wdzieczna.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy.

Taki mam plan 🙂 moim zadaniem będzie ponowne prawidłowe oddychanie 😉 niczego więcej nie chce planować bo wiadomo jak to wszystko może wyjść 😅 ale dziękuje za słowa otuchy 😊 mam wielka nadzieje, ze będzie właśnie tak jak piszesz 🙂
I tego Ci życzę. Ja jestem po czwartym :) wszystkie bez zzo (1-5,5 h, 2 - 4,5h, 3 - 2,10h , 4- 2,5 h).

I tego Ci życzę. Ja jestem po czwartym :) wszystkie bez zzo (1-5,5 h, 2 - 4,5h, 3 - 2,10h , 4- 2,5 h).
Oby mi sie tez sprawdziło 🥰 u mnie może trochę strach wynika z tego, ze rok temu przeszłam poronienie 8tc i wyglądało i przebiegało to u mnie tragicznie. Może nie bolało, ale ronilam naturalnie, w szpitalu przez całe 12h, a byłam po tym obolała i osłabiona gorzej niż po pierwszym porodzie… i jak pomyśle ze przeszłam tak poronienie to boje się ze moze moja fizjologia się zmieniła ☺️

Oby mi sie tez sprawdziło 🥰 u mnie może trochę strach wynika z tego, ze rok temu przeszłam poronienie 8tc i wyglądało i przebiegało to u mnie tragicznie. Może nie bolało, ale ronilam naturalnie, w szpitalu przez całe 12h, a byłam po tym obolała i osłabiona gorzej niż po pierwszym porodzie… i jak pomyśle ze przeszłam tak poronienie to boje się ze moze moja fizjologia się zmieniła ☺️
Ojejku przykro mi bardzo. Spróbuj o tym nie myśleć, choć wiem że będzie ciężko. Trzymam kciuki .