reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po poronieniu

Beataw1991

Fanka BB :)
Hej dziewczyny z końcem czerwca poroniłam , oczyściłem się sama beta spadła , teraz powinnam dostać okres ale nie dostałam zrobiłam testy pozytywne i beta hcg w piątek 13 a dzisiaj 80 a progesteron 30 , myślicie ze będzie Ok czy porostu za szynko po poronieniu .. trochę boje się reakcji lekarza chociaż powiedział ze możemy się starać sama się oczyściła miałam owulacje

reklama
A niby dlaczego boisz się reakcji lekarza?
Nic się nie martw, istnieje sporo badań mówiących o tym, że taką ciążę łatwiej utrzymać.

Hej dziewczyny z końcem czerwca poroniłam , oczyściłem się sama beta spadła , teraz powinnam dostać okres ale nie dostałam zrobiłam testy pozytywne i beta hcg w piątek 13 a dzisiaj 80 a progesteron 30 , myślicie ze będzie Ok czy porostu za szynko po poronieniu .. trochę boje się reakcji lekarza chociaż powiedział ze możemy się starać sama się oczyściła miałam owulacje
Nie obawiaj się lekarza :)
Bylam w podobnej sytuacji, 15 czerwca poroniłam, 14 lipca byłam na kontroli i pani doktor mówiła, że wszystko dobrze wygląda a byłam akurat po owulacji i nawet życzyła kolejnej ciąży, Akurat nie zaszłam ale nie było żadnych przeciwskazań do kolejnej ciązy

Powodzenia :)

Ja jestem właśnie w takiej ciąży. 10 tydzień, lekarz był zdumiony, że tak szybko nam się udało, ale bardzo zadowolony :)
Mój dzidziuś rozwija się idealnie, wszystko jest dobrze.
Nie martw się na zapas i ciesz się! 🥰
Gratulacje!

Ja jestem właśnie w takiej ciąży. 10 tydzień, lekarz był zdumiony, że tak szybko nam się udało, ale bardzo zadowolony :)
Mój dzidziuś rozwija się idealnie, wszystko jest dobrze.
Nie martw się na zapas i ciesz się! 🥰
Gratulacje!
Ja nie sądziłam ze się uda tak szybko 😘😘ale mam takie pobolewanie jak na okres brzuch i zaczynam się stresować

Zaszłam w ciążę trzy tygodnie po łyżeczkowaniu, też nie doczekałam pierwszej miesiączki po poronieniu - ciąża prawidłowa, bez żadnych problemów, za miesiąc mam termin 🙂 głowa do góry, samych dobrych myśli i dużo zdrówka Wam życzę ☺️

reklama
Do góry