reklama
Madlein
Fanka BB :)
Ja w drugim cyklu po odstawieniu vibinu zaszłam w ciążę. Żeby było wesoło w 6dc kiedy jeszcze miałam plamienie miesiaczkowe. Ciążę straciłam gdzieś na etapie 5tc. Poroniłam samoistnie w 7tc.
Teraz ważna uwaga. Do samego końca testy sikane miałam negatywne. Dopiero beta z krwi potwierdziła ciążę. Także polecam jakieś 10 dni po spodziewanej owulacji zrobić betę (dla 100% pewności 14dni po wspołżyciu).
Teraz ważna uwaga. Do samego końca testy sikane miałam negatywne. Dopiero beta z krwi potwierdziła ciążę. Także polecam jakieś 10 dni po spodziewanej owulacji zrobić betę (dla 100% pewności 14dni po wspołżyciu).
Madlein
Fanka BB :)
A i pierwszy cykl po odstawieniu też miałam krótszy 16dni, kolejny też byłby krótszy skoro zaszłam w ciążę w 6dc, to miałby jakieś 20dni. Po poronieniu też miałam strasznie rozdmuchane cykle. Najpierw krótkie, później miesiączkę trzeba było wywoływać luteiną. Także cykle po odstawieniu tabletek mogą być bardzo rozregulowane.
damommy
Aktywna w BB
U mnie oczywiście krwawienie z odstawienia, na pierwszy @ czekałam 33 dni, trwał 4 dni, na drugi @ czekałam już 29 dni więc myślę, że cykl się wyregulował. Właśnie mam 3 dzień krwawienia i wygląda na to, że zbliża się ku końcowi. No i mam nadzieję, że listopad, to będzie "mój" miesiąc